Asus TUF Dash F15 Valorant 130 FPS Civarı Normal Mi?

Gpu modunu ayarlama kısmında ultimate i seçeceksin. Normalde Armory cratenin ana ekranında oluyordu da sende göremedim. Soldaki menülerden makroları ve ardından cihazını seç. Üstteki menülerde gpu modu olması lazım onu seç oradan da ultimateyi. Eğer yoksa Myasus uygulaması veya armory crateyi biraz karıştırarak armory crateyi güncellemeniz gerekir
Tamam hocam geldim dediğiniz yere şimdi buradan neyi seçmem gerekiyor?

Bende de 3050 1240p model laptop var 130 160 arası fps değişiyor kanka değerler normal youtubeda test videoları var zaten

Bende de 3050 1240p model laptop var 130 160 arası fps değişiyor kanka değerler normal youtubeda test videoları var zaten

Tamam hocam teşekkürler bu test videosu için, model benimkiyle aynı ve de bu videoyu izleyince gerçekten de bir anormallik olmadığını anladım. Teşekkürler :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@mandog Hocam birisi yukarıda test videosu atmış model aynı. Videoya bakılırsa değerler normal gibi?

Bilgisayarımı başlıkta belirttim zaten ancak tam olarak model bu , bu bilgisayarla en düşük ayarlarda Valorant'ta ortalama 130 FPS civarı alıyorum. Kullananlar ya da bilgisi olanlar bilgilendirebilirler mi beni? Bu FPS değerleri normal mi? Bilgisayarı yeni aldığım için tam bilmiyorum.
Dahili grafik kartını kullaniyor olabilir nvidia denetim masasından olaya müdahale et olmadı genel bir test yaparsın

Tamam hocam teşekkürler bu test videosu için, model benimkiyle aynı ve de bu videoyu izleyince gerçekten de bir anormallik olmadığını anladım. Teşekkürler :)

@mandog Hocam birisi yukarıda test videosu atmış model aynı. Videoya bakılırsa değerler normal gibi?
Videoda yüksek grafiklerde 140 145 fps alıyor siz düşük grafiklerde bu değerleri aldıpınızı belirtmiştiniz yüksek grafiklerde de aynı değerleri alıyorsanız sorun yok

Videoda yüksek grafiklerde 140 145 fps alıyor siz düşük grafiklerde bu değerleri aldıpınızı belirtmiştiniz yüksek grafiklerde de aynı değerleri alıyorsanız sorun yok
Evet hocam ben fark etmemişim yüksek grafiklerde olduğunu.

Düşük ayarlarda demiştiniz değil m

Evet hocam ben fark etmemişim yüksek grafiklerde olduğunu videoda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,972
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri