Valorant cihaz banı kaldırma ne kadar

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
202
arkadaşlar bizim burda ki bi bilgisayarcıya sorduğumda 250 lira istedi şoke oldum :D fiyatları hiç bilmiyorum da normalde ne kadardır acaba bunun fiyatı yoksa normali bu mu bilen var mı

(cihaz banı kaldırma diye bişi yok) haberine parçalarını değiştirir anca fakat yinede olmayabilir

(cihaz banı kaldırma diye bişi yok) haberine parçalarını değiştirir anca fakat yinede olmayabilir
nasıl yok hocam ? anakart numarasını değiştiriyorlar da karışık bir işlem ben beceremem diye bilgisayarcıya gittim

ya sadece anakarta ban atmadılarsa? bütün parçalarada atmış olabilirler bir araştır istiyosan çünkü sadece anakart a atmayanlarıda duymuştum, sırf bu ban için pc değiştirenler oldu

ya sadece anakarta ban atmadılarsa? bütün parçalarada atmış olabilirler bir araştır istiyosan çünkü sadece anakart a atmayanlarıda duymuştum, sırf bu ban için pc değiştirenler oldu
yok süreli yedim ben 3 ay beklemeyeyim diye gideyim açtırayım diyorum da tüm parçalara atıyorlarsa biraz riskli olabilir 250 lira istedi pahalı geldi bana bir de açılmazsa sıkıntı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

vidalarına kadar ban atmışlar herhalde .d
normalde ne kadar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,878
Üyeler
174,257
Son üye
sekokeko45