AKBANK kredi kartı limitim artmış?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,601
Merhabalar benim iş bankası ve akbank olmak üzere 2 banka hesabım var ve bu hesaplara ait 3 kredi kartı var

iş bankası maxigenç 2k limit
iş bankası klasik 2k limit (senkronize limit)

Akbank Axess 1k limit

ben hiç bi yerde çalışmıyorum sadece freelance grafik tasarım yaparak gelir kazanıyorum ve henüz şirketimi açmadığım için bunu yasal olarak gelir olarak gösteremiyorum. Bugün akbank mobile girdim limitinizi 4k yapabiliriz diye panel çıktı bende yükselttim, şimdi baktım harbi 4k olmuş limitim. Ben daha önce limit yükseltme işlemi yaptığımda hata veriyordu ve yasal sebeplerden ötürü işleminizi gerçekleştiremiyoruz gibi bi takım mesajlar geliyordu, şimdi ne değişti de limitim arttı bilen var mı? Başıma bir şey gelmez heralde dimi?

yok hocam neden gelsin artmış işte limitiniz güle güle harcayın.

Sıkıntı yok limit sadece gelire göre değerlendirilmiyor. Hesabını düzenli kullanıyorsan düzenli para giriş çıkışı oluyorsa da arttırabiliyorlar. Aynı durum ben de yaşadım.

Merhabalar benim iş bankası ve akbank olmak üzere 2 banka hesabım var ve bu hesaplara ait 3 kredi kartı var

Akbank Axess 1k limit

ben hiç bi yerde çalışmıyorum sadece freelance grafik tasarım yaparak gelir kazanıyorum ve henüz şirketimi açmadığım için bunu yasal olarak gelir olarak gösteremiyorum. Bugün akbank mobile girdim limitinizi 4k yapabiliriz diye panel çıktı bende yükselttim, şimdi baktım harbi 4k olmuş limitim. Ben daha önce limit yükseltme işlemi yaptığımda hata veriyordu ve yasal sebeplerden ötürü işleminizi gerçekleştiremiyoruz gibi bi takım mesajlar geliyordu, şimdi ne değişti de limitim arttı bilen var mı? Başıma bir şey gelmez heralde dimi?
hesap hareketlerinden kaynaklıdır düzenli para girişi oluyorsa normaldir

Sıkıntı yok limit sadece gelire göre değerlendirilmiyor. Hesabını düzenli kullanıyorsan düzenli para giriş çıkışı oluyorsa da arttırabiliyorlar. Aynı durum ben de yaşadım.
hocam bende ona şaşırdım zaten iş bankası hesabımı sürekli kullanıyorum ama akbank kartımın ilk ödeme günü bile daha yeni geldi onu anlamadım. 1k limit vardı hepsini tek günde harcadım ve daha ödemedim bile. 135 tl değerinde chip para vardı onla bi kısmını ödemiştim sadece :kekw: Bir işe girsem 30 40k olur mu limitim peki sizce?

hocam bende ona şaşırdım zaten iş bankası hesabımı sürekli kullanıyorum ama akbank kartımın ilk ödeme günü bile daha yeni geldi onu anlamadım. 1k limit vardı hepsini tek günde harcadım ve daha ödemedim bile. 135 TL değerinde chip para vardı onla bi kısmını ödemiştim sadece :kekw: Bir işe girsem 30 40k olur mu limitim peki sizce?
İşe girmen önemli değil. Aynı meslekteyiz. Ziraat geçen ay 1k olan limitimi 36k yaptı çok takılma mesleğe :D

Akbank Axess 1k limit

iş sigorta bir şey yok 150k limitim var. Para giriş çıkış yüksek ise ve bu uzun bir süre devam ederse aylık maaşın otomatik belirleniyor. Şuan benim maaşı 40k sanıyorlar :D 1 maaşın en fazla 4 katı kadar verebiliyorlar limit.

yani ben çalışmıyorum enparada 24k limitim var keşke olmasa :(

Banka hesaplarında haraketin var ise ödemeler yapıyorsan sana ödemeler oluyor ise kredi notun buna göre belirlenir ve çalışmasan bile kredi verilebilir örnekleri çevremde mevcut çalışmayan ve hiçbir geliri olmayan birini tanıyorum şuan 38 bin tl kredi kartı limiti var..

İşe girmen önemli değil. Aynı meslekteyiz. Ziraat geçen ay 1k olan limitimi 36k yaptı çok takılma mesleğe :D
yok hocam meslekten değil kanıtlanabilir gelir yüzünden limit daha da artmaz mı onu diorum

hesapta tuttuğun para miktarı da limit arttırmana yardımcı oluyor

Banka hesaplarında haraketin var ise ödemeler yapıyorsan sana ödemeler oluyor ise kredi notun buna göre belirlenir ve çalışmasan bile kredi verilebilir örnekleri çevremde mevcut çalışmayan ve hiçbir geliri olmayan birini tanıyorum şuan 38 bin TL kredi kartı limiti var..
kredi notum 2 ay önce 1200 idi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hesapta tuttuğun para miktarı da limit arttırmana yardımcı oluyor
3 tl var :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

neyse üzümü ye bağını sorma demişler :kekw: Darısı işbankasına

Geri