AKBANK kredi kartı limitim artmış?

yok hocam meslekten değil kanıtlanabilir gelir yüzünden limit daha da artmaz mı onu diorum
Tabii o zaman daha kolay artar muhtemelen. Bahsettiğim durum artmasındaki tek kriter gelir değil. Ortalama giren çıkan paraya göre de bir limit belirliyorlar diye biliyorum.

Tabii o zaman daha kolay artar muhtemelen. Bahsettiğim durum artmasındaki tek kriter gelir değil. Ortalama giren çıkan paraya göre de bir limit belirliyorlar diye biliyorum.
o zaman iyiymiş ya, iş bankasında ki öğrenci kredi kartımı iptal ettirsem daha da hızlı artar sanırım o da engel oluyormuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pc toplıcam limit lazım :d peşin almak zor olur

kredi notum 2 ay önce 1200 idi

3 TL var :D

neyse üzümü ye bağını sorma demişler :kekw: Darısı işbankasına
AKBANKI LİMİTİNİZİ DÜŞÜRÜP İŞBANKASINA LİMİT ARTIRIM TALEBİ VERİRSENİZ DİREKT ONAYLANIR ANCAK DİĞER BANKALARADA DÜZENLİ LİMİT ARTIŞI TALEBİ KOYMANIZI TAVSİYE EDERİM

AKBANKI LİMİTİNİZİ DÜŞÜRÜP İŞBANKASINA LİMİT ARTIRIM TALEBİ VERİRSENİZ DİREKT ONAYLANIR ANCAK DİĞER BANKALARADA DÜZENLİ LİMİT ARTIŞI TALEBİ KOYMANIZI TAVSİYE EDERİM
oha öyle bi şey mi varmış, yani şimdi ben akbank hesabımı kapatsam iş bankasında 6k limitim kesin olacak mı?

Bende çalışmıyorum 3 aylık staj için maaş hesabı açılmıştı şuan 22k limitli kartım var istersem 40 da yapabilirim

Bende çalışmıyorum 3 aylık staj için maaş hesabı açılmıştı şuan 22k limitli kartım var istersem 40 da yapabilirim
maşallah hocam :D darısı başımıza

Muhtemelen biliyorsundur ama 35-40k civarlarına çıktığında asgarisi de %40 civarına çıkıyor. Orada dikkatli olmak gerek. Bu yüzden 25kya düşürdüm limitimi.

Dostum belgelendirilmiş bir gelirim yok. Ama geliri 60k yazıyorum. Hesaba giren çıkan para da ortalama aylık 200k civarında. Belgelendirilmiş herhangi bir gelirim olmamasına rağmen toplam 120/130k civarında limitim var. Yani maaş bordronun olması o kadar da önemli bir şey değil.

Dostum belgelendirilmiş bir gelirim yok. Ama geliri 60k yazıyorum. Hesaba giren çıkan para da ortalama aylık 200k civarında. Belgelendirilmiş herhangi bir gelirim olmamasına rağmen toplam 120/130k civarında limitim var. Yani maaş bordronun olması o kadar da önemli bir şey değil.
hocam sorması ayıp ne iş yapıyorsunuz

Muhtemelen biliyorsundur ama 35-40k civarlarına çıktığında asgarisi de %40 civarına çıkıyor. Orada dikkatli olmak gerek. Bu yüzden 25kya düşürdüm limitimi.
peki tek kartı 40 yapmak yerine 2 kartı 20 yapmak mantıklı mı hocam o zaman asgarisi yüzde 20 kalıor mu

2K lık kartımı 57K yaptılar kendimi zor tutuyorum dikkat et ;)

Merhabalar benim iş bankası ve akbank olmak üzere 2 banka hesabım var ve bu hesaplara ait 3 kredi kartı var

iş bankası maxigenç 2k limit
iş bankası klasik 2k limit (senkronize limit)

Akbank Axess 1k limit

ben hiç bi yerde çalışmıyorum sadece freelance grafik tasarım yaparak gelir kazanıyorum ve henüz şirketimi açmadığım için bunu yasal olarak gelir olarak gösteremiyorum. Bugün akbank mobile girdim limitinizi 4k yapabiliriz diye panel çıktı bende yükselttim, şimdi baktım harbi 4k olmuş limitim. Ben daha önce limit yükseltme işlemi yaptığımda hata veriyordu ve yasal sebeplerden ötürü işleminizi gerçekleştiremiyoruz gibi bi takım mesajlar geliyordu, şimdi ne değişti de limitim arttı bilen var mı? Başıma bir şey gelmez heralde dimi?

Harcamalarına bakıp duruma göre işlem yapabiliyor çoğu banka.

Banada 16K yapabiliyoruz diye bildirim gelmişti yükselttim.
İşim yok, 2 k idi eski limit

Bu bankalar senin gelirine bakmazki nasıl ölene kadar borçlu yaparız onu düşünürler . 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,847
Üyeler
184,692
Son üye
eleyes.
Geri