Çalışma arkadaşları arıyoruz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

JSezar

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,346
Reklam olmasın diye site linki paylaşmıyoruz. Yeni forum sitesi yaptık ve bunun için bilgili, Türkçe kurallarına uyan çalışma arkadaşları arıyoruz. Bizimle çalışmak isteyenlere moderatörlük verilecek ve uzmanı olduğu açılan konularda kullanıcılara yardımcı olmasını bekliyoruz. Şu an için Linux, yazılım, bilgisayar, donanım ve psikoloji gibi konularda bilgili/ilgili moderatörlere ihtiyacımız var.

İleşim: zmrz#7615

Reklam olmasın diye site linki paylaşmıyoruz. Yeni forum sitesi yaptık ve bunun için bilgili, Türkçe kurallarına uyan çalışma arkadaşları arıyoruz. Bizimle çalışmak isteyenlere moderatörlük verilecek ve uzmanı olduğu açılan konularda kullanıcılara yardımcı olmasını bekliyoruz. Şu an için Linux, yazılım, bilgisayar, donanım ve psikoloji gibi konularda bilgili/ilgili moderatörlere ihtiyacımız var.

arkadaş eklenmiyor sizin eklemeniz lazım

İstek attım hocam.

türkçe kurallarına dikkat etmek deyince ikinci bir technopat mı doğuyor dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım makale yazacak aradığınız kişi, inşallah

türkçe kurallarına dikkat etmek deyince ikinci bir technopat mı doğuyor dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım makale yazacak aradığınız kişi, inşallah
Okunurluğu artırmak için dil kurallarına uymalı.Bu pek çok forum için böyledir.

hocam kabul et EMRE#9837

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,194,616
Üyeler
189,638