Javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

arkadşlar şimdi ben normal sweat eşofman-pantolon giyiyorum hep ama bundan sıkıldım bıraz daha farklı görünmek istiyorum kyafet açısından ne tür şeyler yapabilirim deri ceket tarzı şeyler mi alayım yoksa faha farklı şeyler mi saçım uzun boynumu kapatıyor
bilmiyom ben annemin giydirdiği gibi giyiniyom

sweatshirt eşofman rahatlığını alamazsın ki ne giyersen giy, benim için rahatlık önemli . Kendimi bildim bileli kot pantolon giyerdim 1 yıl öncesine kadar, bir kere eşofman giyip dışarı çıktım akşam gezmeye, ulan ben niye yaşadım dedirtti ,düğünlere de jogger eşofmanla gider oldum, ha eğer ki tarz istiyor isen önce güzel bir ceket lazım , pantolondan değil ceketten başlamak lazım

sweatshirt eşofman rahatlığını alamazsın ki ne giyersen giy, benim için rahatlık önemli . Kendimi bildim bileli kot pantolon giyerdim 1 yıl öncesine kadar, bir kere eşofman giyip dışarı çıktım akşam gezmeye, ulan ben niye yaşadım dedirtti ,düğünlere de jogger eşofmanla gider oldum, ha eğer ki tarz istiyor isen önce güzel bir ceket lazım , pantolondan değil ceketten başlamak lazım
evet tarz isittorum ne öneririsin giyinme ve karşı cinste 0 ım

evet tarz isittorum ne öneririsin giyinme ve karşı cinste 0 ım
Benim seçimlerim çok garip ya ben sana öneride bulunamam ki ,dediğim gibi bir senedir pantolon giymeyen adamım, ne alırsam eşofmanın üstüne güzel olursa alıyorum yoksa yok

hocam aynı tarz farklı çeşit yapın eşofmanlarınızı çeşitlendirin
sweatshirt üstüne kolej ceketler güzel gidiyor onları da deneyebilirsnizi.

arkadşlar şimdi ben normal sweat eşofman-pantolon giyiyorum hep ama bundan sıkıldım bıraz daha farklı görünmek istiyorum kyafet açısından ne tür şeyler yapabilirim deri ceket tarzı şeyler mi alayım yoksa faha farklı şeyler mi saçım uzun boynumu kapatıyor
Maskülen dene

Gothic çok iyi, Türkiye'de hoş karşılanmayabilirsin ama çok eğlenceli öyle takılmak.

Geri