Bios Güncelleme Olmuyor

Mustafaer

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
427
Bios listesi gelmiyor bu sebepten ötürü anakart bios sürümünü güncelleyemiyorum.
Anakart Modeli : Hp Foxconn H-IG41-uATX
3 dakika bekleyin yazıyor fakat ben yarım saat boyunca bekledim ve hiçbir sonuç alamadım.
Bilen varsa yazabilir mi?

Ekler

• Ekran Görüntüsü (8).png
    Ekran Görüntüsü (8).png
    146.9 KB · Hit: 61
Bios listesi gelmiyor bu sebepten ötürü anakart bios sürümünü güncelleyemiyorum.
Anakart Modeli : Hp Foxconn H-IG41-uATX
3 dakika bekleyin yazıyor fakat ben yarım saat boyunca bekledim ve hiçbir sonuç alamadım.
Bilen varsa yazabilir mi?
Farklı bir işletim sistemi seçin kısmından hangi işletim sistemleri geliyor?

Bu şekilde

Ekler

• Ekran Görüntüsü (9).png
    Ekran Görüntüsü (9).png
    145.5 KB · Hit: 41
Hocam FreeDOS yazanı seçin iki tarafta da.
Hocam ikisini yapınca BIOS için bir şey geldi sonra tarih olarak daha yeni olduğu için indirip kurdum sonra 2 tane cmd ekranına benzer bir şey geldi o sırada mouse oynatılamıyordu kendi kendine birşeyler yapıp 'press any key' diye bir yazı cmd ekranına benzer yerde gördüm ve enter tuşuna tıkladım. Sonra kapandı ve bir şey olmamış gibi duruyor.

Hocam ikisini yapınca BIOS için bir şey geldi sonra tarih olarak daha yeni olduğu için indirip kurdum sonra 2 tane cmd ekranına benzer bir şey geldi o sırada mouse oynatılamıyordu kendi kendine birşeyler yapıp 'press any key' diye bir yazı cmd ekranına benzer yerde gördüm ve enter tuşuna tıkladım. Sonra kapandı ve bir şey olmamış gibi duruyor.
İndirip kurduysan büyük ihtimalle olmuştur. CPU-Z adlı programı yükleyip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?

İndirip kurduysan büyük ihtimalle olmuştur. CPU-Z adlı programı yükleyip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü atar
Hp support sitesinde bilgisayarınızı yeniden başlatın yazıyordu yeniden başlatıyorum şuan. Bilgisayar açıldığında cpu-z programından atacağım.

Fotoğraf gelmedi hocam. Tamamdır hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,303
Üyeler
190,725
Son üye
ahmetzulaci
Geri