Mustafaer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 427
Farklı bir işletim sistemi seçin kısmından hangi işletim sistemleri geliyor?Bios listesi gelmiyor bu sebepten ötürü anakart bios sürümünü güncelleyemiyorum.
Anakart Modeli : Hp Foxconn H-IG41-uATX
3 dakika bekleyin yazıyor fakat ben yarım saat boyunca bekledim ve hiçbir sonuç alamadım.
Bilen varsa yazabilir mi?
Sürüm kısmında sadece Windows 8.1 mi çıkıyor?Bu şekilde
Windows 10'nu seç, BIOS seçeneğinin gelmesi gerek.Hayır
Hayır tüm windows sürümleri çıkıyor benim windosw sürümüm 8.1 64 bit
Hocam FreeDOS yazanı seçin iki tarafta da.Denedim fakat tekrardan olmadı.
Hocam ikisini yapınca BIOS için bir şey geldi sonra tarih olarak daha yeni olduğu için indirip kurdum sonra 2 tane cmd ekranına benzer bir şey geldi o sırada mouse oynatılamıyordu kendi kendine birşeyler yapıp 'press any key' diye bir yazı cmd ekranına benzer yerde gördüm ve enter tuşuna tıkladım. Sonra kapandı ve bir şey olmamış gibi duruyor.Hocam FreeDOS yazanı seçin iki tarafta da.
İndirip kurduysan büyük ihtimalle olmuştur. CPU-Z adlı programı yükleyip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü atar mısın?Hocam ikisini yapınca BIOS için bir şey geldi sonra tarih olarak daha yeni olduğu için indirip kurdum sonra 2 tane cmd ekranına benzer bir şey geldi o sırada mouse oynatılamıyordu kendi kendine birşeyler yapıp 'press any key' diye bir yazı cmd ekranına benzer yerde gördüm ve enter tuşuna tıkladım. Sonra kapandı ve bir şey olmamış gibi duruyor.
Hp support sitesinde bilgisayarınızı yeniden başlatın yazıyordu yeniden başlatıyorum şuan. Bilgisayar açıldığında cpu-z programından atacağım.İndirip kurduysan büyük ihtimalle olmuştur. CPU-Z adlı programı yükleyip Mainboard kısmının ekran görüntüsünü atar