arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 772
hocam ne kodu anlamadım ben bende sistemi aldım şimdi hangi oyunu nereden alma hakkım doğdu ve nasıl alıcam28 şubat son kullanma 2 tane var 150den veriyorum tanesini![]()
hocam ne kodu anlamadım ben bende sistemi aldım şimdi hangi oyunu nereden alma hakkım doğdu ve nasıl alıcam28 şubat son kullanma 2 tane var 150den veriyorum tanesini![]()
Marvel veriyor gpuyahocam ne kodu anlamadım ben bende sistemi aldım şimdi hangi oyunu nereden alma hakkım doğdu ve nasıl alıcam
değer mi almaya kaç tl oyun cod ver miyor muMarvel veriyor gpuya
kaçtan sattınCodlar bitti![]()
senin işine akıl ermez kaça satmayı düşünüyorsan ben 1 tık daha makul verebilirim sana bizde 3 5 bişi kazanalımAynı fiyattan ver
kanka buna şimdi başvursam gönderirler mi13.12.2022-31.01.2023 Tarihleri arasındaki alımlara Marvel's Midnight Suns Hediye. Faturanızla birlikte [email protected]'a başvurabilirsiniz.
fatura tarihinden 15 gün sonra yazmıslarkanka buna şimdi başvursam gönderirler mi
Sen beni boşversenin işine akıl ermez kaça satmayı düşünüyorsan ben 1 tık daha makul verebilirim sana bizde 3 5 bişi kazanalım![]()
o zamanda kampanya tarihi geçti falan dicekler vermezler gibifatura tarihinden 15 gün sonra yazmıslar
Faturayı talep et e postana gelir i şekil alabilirsin bencekanka buna şimdi başvursam gönderirler mi
daha sistemler satışa sunulmamış olabilir.itopya saat 8 de kapatıyor mu bu saatte gidilmez mi bitti mi ki yada kapatırlar mı dükkanı ACIBADEM