Windows 10 / 11 Key 5 TL

Yorumlara bakarsak aynı kod dağıtılmış herkese aklıma youtube ücretsiz windows 10 etkinleştirme videoları geldi gerisini siz düşünün :D

Kendim lisans satışı yapıyorum Retail key minimum 30 TL'ye alabilirsiniz piyasada, 3-5 10 TL'ye verilen keyler mak volume keyler, 1 keyi farklı kişilere satıyorlar. Üstelik alıp google'a girince o keyin internette olduğunu görebilirsiniz.

windows 11 var alsam sorun olur mu key konusunda mat miş vs anlamam pek

Kendim lisans satışı yapıyorum Retail key minimum 30 TL'ye alabilirsiniz piyasada, 3-5 10 TL'ye verilen keyler mak volume keyler, 1 keyi farklı kişilere satıyorlar. Üstelik alıp google'a girince o keyin internette olduğunu görebilirsiniz.
hocam mak girince bir sıkıntı olur mu güvenlik açısından falan?

hocam mak girince bir sıkıntı olur mu güvenlik açısından falan?
MAK, Retail veya OEM farketmiyor. Olası tehlikeler key türüne göre olmaz, sorun piyasada açık her yerdeki keyleri sizin kendi özel cihazlarınızda kullanmanız. Bu risk taşır, yoksa güvenli satıcıdan alacağınız mak veya retail key arasında son kullanıcı açısından sorun olmaz.

Alıntıyı görüntüle
Bana bu şekilde yazdılar. Sabah amazon desteğe mi yazsam
satıcı dayaklık

1674940372667.png

MAK, Retail veya OEM farketmiyor. Olası tehlikeler key türüne göre olmaz, sorun piyasada açık her yerdeki keyleri sizin kendi özel cihazlarınızda kullanmanız. Bu risk taşır, yoksa güvenli satıcıdan alacağınız mak veya retail key arasında son kullanıcı açısından sorun olmaz.
peki hocam son bir sorum daha var. format atsam mak key silinir mi

Öğlen 5.90TL'ye alan ben kazıklanmış gibi hissediyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,862
Üyeler
187,744
Son üye
Dagster3532
Geri