OEM key 35tl filan onlarda tercih edilebilir aslında bu kmspico çok zararlı kimse yapmasınBen mak yazılmaya başlanınca anında sipariş iptali yaptım
Aynen kmspico kullanmak çok sakıncalı kullanmamak lazım en kötü 5-10 lira verip mak key almak bile bundan iyidirOEM key 35tl filan onlarda tercih edilebilir aslında bu kmspico çok zararlı kimse yapmasın
tabii ki Mak key de de sorun yok aslında çok kullanıcı var sorunsuz kullanan sadece format atılırsa siliniyorAynen kmspico kullanmak çok sakıncalı kullanmamak lazım en kötü 5-10 lira verip mak key almak bile bundan iyidir
Eski pcde kullandim bir şey olmamıştı genel öyle diyorlarOEM key 35tl filan onlarda tercih edilebilir aslında bu kmspico çok zararlı kimse yapmasın
sisteme malware yüklemiş oluyorsunuz daha ne olsunEski pcde kullandim bir şey olmamıştı genel öyle diyorlar
Genel değil gerçekten öyle virüs bulaştıriyor çok daha sakıncalı durumlarda oluşabilirEski pcde kullandim bir şey olmamıştı genel öyle diyorlar
Evet mak keyin tek eksi tarafı o her formattan sonra yeni key alman gereklitabii ki Mak key de de sorun yok aslında çok kullanıcı var sorunsuz kullanan sadece format atılırsa siliniyor
Ayn yoksa o da aynı OEM de Anakarta gömülü oluyor retial da da sürekli kullanabiliyorsun öyle olduğunu biliyorumEvet mak keyin tek eksi tarafı o her formattan sonra yeni key alman gerekli
Formattan sonra gitmeyen gelmişKeyin kendi içindeki tipine göre değişir her MAK aynı olmuyor. Sizin aldığınız veya alacağınız nasıldır bilmediğim için evet veya hayır diyemiyorum. Bizim de MAK key sattığımız oluyor yeri gelince fakat tüm lisanslarımız donanım değişikliği olmadığı sürece formattan sonra çalışacaktır. Daha doğrusu cihaz otomatik olarak lisanslı şekilde kurulacaktır.
Demek ki Mak değilmiş senin kiFormattan sonra gitmeyen gelmiş
Key hala aktif format attım o kadar bir de
dostum silmek istiyorsan cmdden silseydin keşke ben öyle yapıp pttden 9 liraya retail alacağımFormattan sonra gitmeyen gelmiş
Key hala aktif format attım o kadar bir de