ConquerorXIV
80+ Gold
anahtar çalışmadı hatası veriyor iade ediyorum
Kendim lisans satışı yapıyorum Retail key minimum 30 TL'ye alabilirsiniz piyasada, 3-5 10 TL'ye verilen keyler mak volume keyler, 1 keyi farklı kişilere satıyorlar. Üstelik alıp google'a girince o keyin internette olduğunu görebilirsiniz.
Sağlam lisansdan retail'i 80 e almıştım, 9/30 TL'ye nerede satılıyor link atabilirmisiniz?dostum silmek istiyorsan cmdden silseydin keşke ben öyle yapıp pttden 9 liraya retail alacağım
Format atınca da silinmiyor sadece ilk girişte keyim yok demesi lazım öyle format atması lazım.HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM BENDE BİLMİYORDUM MAK KEY OLDUĞUNU NE ANLAMA GELİYOR DİYECEK OLURSANIZ
MAK lisans türünü ticari işletmeler adet belirterek satın alırlar ve kullanırlar. Örneğin 3000 adet bilgisayarda kullanmak için bu sayıda lisans alırlar. Retail ise yalnızca bir bilgisayarda kullanılabilir. Anahtar patlamadıkça bir farkı yoktur ama heran MAK ürün anahtarı iptal olabilir.
KULLANABİLİRSİN BİŞEY OLMAZ DERT ETMEYİN FORMAT ATARSANIZ SİLİNİR O KADAR ONUN HARİCİNDE ORİJİNAL GİBİ KULLANILIR
Örnek verdim denk getirebilirsiniz sanırım, ben de 50 TL'ye satışını yapıyorum genellikle. 30'a piyasada bulmak zor olabilir dediğiniz gibi.Sağlam lisansdan retail'i 80 e almıştım, 9/30 TL'ye nerede satılıyor link atabilirmisiniz?
windows home kullanıyorsanız home dan proya yükseltmeniz gerekmektedir onun içinde kodu 3 tl ye ben satıyorum isterseniz 2.e elde knoum var isterseniz bedavaya atarımanahtar çalışmadı hatası veriyor iade ediyorum
buna nasıl bakıyoruz ?retail diyor ne ayak bu. anlamadım ben bu işi formattan önce volume mak diyordu
cmd açbuna nasıl bakıyoruz ?
kodun son 4 hanesi neyretail diyor ne ayak bu. anlamadım ben bu işi formattan önce volume mak diyordu