Forza Horizon 4 mü yoksa 5 mi?

MattJohn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
653
Merhaba arkadaşlar.

Yazın lowda forza horizon 5 oynuyordum, ancak hiç forza horizon 4 oynamadım. Sizce forza horizon 4 oynasam oyunu laptopum hangi grafik ayarlarında açar? Forza horizon 4'ü yüksek grafik ayarlarında açarsa eğer onu mu oynasam acaba şimdi? Dediğim gibi 5'te lowda kasmadan oynuyordum ama grafikler mükemmel değildi tabi, oyun iyi olduğundan lowda bile güzeldi.

Özellikler:

İşlemci: i7 7700HQ
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti
RAM: 32 GB DDR4 2400 MHz

Teşekkürler.

forza 4 ün orta grafikleri ile ,5 in low grafikleri kapışır anca, yüksek 4 ün yüksek grafiği 5 in orta grafiğine denk gelebilir görüntü kalitesinde yani demek istediğimi anladınız mı

Merhaba arkadaşlar.

Yazın lowda forza horizon 5 oynuyordum, ancak hiç forza horizon 4 oynamadım. Sizce forza horizon 4 oynasam oyunu laptopum hangi grafik ayarlarında açar? Forza horizon 4'ü yüksek grafik ayarlarında açarsa eğer onu mu oynasam acaba şimdi? Dediğim gibi 5'te lowda kasmadan oynuyordum ama grafikler mükemmel değildi tabi, oyun iyi olduğundan lowda bile güzeldi.

Özellikler:

İşlemci: i7 7700HQ
Ekran Kartı: GTX 1050 Ti
RAM: 32 GB DDR4 2400 MHz

Teşekkürler.
forza 3 te deneyebilirsin bazı sitelerde satılıyor microsoft hesabı olarak. Microsoft hesabını açıp yükledikten sonra oyuna girerken kendi xbox hesabınla devam ediyorsun istersen onada bi bak

forza 4 ün orta grafikleri ile ,5 in low grafikleri kapışır anca, yüksek 4 ün yüksek grafiği 5 in orta grafiğine denk gelebilir görüntü kalitesinde yani demek istediğimi anladınız mı
Onu diyorum ben de hocam, yani benim PC forzayı maksimum hangi ayarlarda açar? Onun için de 4'e geçmeye değer mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

forza 3 te deneyebilirsin bazı sitelerde satılıyor microsoft hesabı olarak. Microsoft hesabını açıp yükledikten sonra oyuna girerken kendi xbox hesabınla devam ediyorsun istersen onada bi bak
Hocam 3 biraz eski değil mi, anca en yüksek ayarlarda fln açarsa onu düşünürüm ya ne bileyim.

şu videoyu izle

videonun dili değişik ama ,en yakın tarihli bulursam değiştircem linki

Ultrada kaldırır mı ya benim bilgisayar

Forza 4 ün boş boş donma sorunundan dolayı bile 5
Hadi ya, hiç oynamadığım için bilmiyorum onu

testler hep eski bi bu var 1 yıl önce atılmış, ama normal-high arası oynarsın diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,495
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri