Etobaba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 857
Senin kaçıncı kasa bu yahu dur yeter
Senin kaçıncı kasa bu yahu dur yeter
Led kumanda yoktu yanıp sönüyor ışıklar sadece. Eğer farklı biyerde tuş varsa bilmiyorumbenim sipariş kargoda görünüyor. tek merak ettiğim led kumanda varmı nasıl açılıp kapamıyor kasada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kıskanma14500 e o sistemi alanın alnından öpmek lazım
Ben kiskanmam knka herkesin tuttuğu kendine Allah tan meslek haline dönüşmedi benimkikıskanma![]()
kral ben kullanıcıya göre fiyat veriyorum sıfır parçaların hepsi, mesela vatandaki satılan 12500e i3-12100f 3060ın bir tık üstü bu dediğim kasa fiyatı nrmal yani orda 1.5-2k üstüne koyarak özelleştiriliyordu ama izin vermemişler sistemeBen kiskanmam knka herkesin tuttuğu kendine Allah tan meslek haline dönüşmedi benimki![]()
Bence pahalı ama alan var baksana sıkıntı yokkral ben kullanıcıya göre fiyat veriyorum sıfır parçaların hepsi, mesela vatandaki satılan 12500e i3-12100f 3060ın bir tık üstü bu dediğim kasa fiyatı nrmal yani orda 1.5-2k üstüne koyarak özelleştiriliyordu ama izin vermemişler sisteme
enflasyon, asgari ücret zammı, tüm maliyetler arttı diyen sen şimdi pahalı diyosunBence pahalı ama alan var baksana sıkıntı yok![]()
Evet ama hazır sistemler geliyor ya bak 3060ti 14500 e çıktıenflasyon, asgari ücret zammı, tüm maliyetler arttı diyen sen şimdi pahalı diyosun![]()
alabileceklerinin garantisi yok, ben onların yerine alıp onlara satarımEvet ama hazır sistemler geliyor ya bak 3060ti 14500 e çıktıdonanım Arşivi çıkıyor PC hocası geliyor yani geliyor takıp edilirse var
Seninki tamamıyla halka hizmet desene üreticiden halka arzalabileceklerinin garantisi yok, ben onların yerine alıp onlara satarım![]()
halka hizmet hakka hizmettir kanka unutmaSeninki tamamıyla halka hizmet desene üreticiden halka arz![]()
Kral senin sistemin ne merak ettimhalka hizmet hakka hizmettir kanka unutma![]()