Yardım Redmi Note 9 açılışta takılı kaldı

Reaksiyon skoru
4
Annemde Redmi Note 9 telefon var güncelleme yapmış sonrasında açılış ekranında takılı kalmış cihaz kendi kendini yeniden başlatıp duruyor nasıl açacağım?

Annemde Redmi Note 9 telefon var güncelleme yapmış sonrasında açılış ekranında takılı kalmış cihaz kendi kendini yeniden başlatıp duruyor nasıl açacağım?
Selamünaleyküm redmi 9 var bende cihaz mı yazısında kaldı sürekli açılıp kapanıyor başka hiçbir şey yok bütün tuşları denedim sonuç olmadı

ses açma ve telefonu kapama tuşuna basılı tut
format ekranı gelecek ''... data'' denilen yere basıp sıfırla telefonu tek çözüm bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

telefonda küçük bir delik olabilir reset denilen yer onu dene önce

hocam sürekli bu ekranda gidip geliyor tuşlara Basılı tutmama rağmen gene gidip geliyor
Hepinize çok teşekkür ediyorum

format ekranı gelecek ''... data'' denilen yere basıp sıfırla telefonu tek çözüm bu

bu küçük delikten nasıl deneyeceğim daha önce Denemedim bilmediğim bir şey
teşekkürler

tuşlara basıyorum durmuyor sürekli açılıp kapanıyor(y)

Ekler

• IMG_20230201_145010[1].jpg
    IMG_20230201_145010[1].jpg
    2.2 MB · Hit: 316
Son düzenleme:

fastboot modunda yine bu ekrana atıyor. Buradaki hangi seçeneği denediysen gene main menu recovery 5.0 geliyoruz

Ekler

• IMG_20230202_115335[1].jpg
    IMG_20230202_115335[1].jpg
    2.7 MB · Hit: 621
Telefon hala açılmıyorsa sıfırlayabilirsin bendede aynısı olmuştu sonradan düzeldi

fastboot modunda yine bu ekrana atıyor. Buradaki hangi seçeneği denediysen gene main menu recovery 5.0 geliyoruz
Ses acma kapama dugmeleriyle wipe dataya gelip kapatmaya basarsan telefon kendini sifirlar baska bir yolu yok gibi yazilimsal bir sorun bu

Telefon hala açılmıyorsa sıfırlayabilirsin bendede aynısı olmuştu sonradan düzeldi
işte sıfırlamadan Sonra gene bu ekrana geliyor

Ses acma kapama dugmeleriyle wipe dataya gelip kapatmaya basarsan telefon kendini sifirlar baska bir yolu yok gibi yazilimsal bir sorun bu
wp detaya getiriyorum basıyorum tekrar buraya geliyor Sonra gene bu ekrana geliyor

işte sıfırlamadan Sonra gene bu ekrana geliyor

wp detaya getiriyorum basıyorum tekrar buraya geliyor Sonra gene bu ekrana geliyor
IMEI atıldığı halde güncelleme yapmışsınız hocam telefoncuya götür root atsınlar.

Geri