KenanKaraman31
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Annemde Redmi Note 9 telefon var güncelleme yapmış sonrasında açılış ekranında takılı kalmış cihaz kendi kendini yeniden başlatıp duruyor nasıl açacağım?
Selamünaleyküm redmi 9 var bende cihaz mı yazısında kaldı sürekli açılıp kapanıyor başka hiçbir şey yok bütün tuşları denedim sonuç olmadıAnnemde Redmi Note 9 telefon var güncelleme yapmış sonrasında açılış ekranında takılı kalmış cihaz kendi kendini yeniden başlatıp duruyor nasıl açacağım?
bu küçük delikten nasıl deneyeceğim daha önce Denemedim bilmediğim bir şeyses açma ve telefonu kapama tuşuna basılı tut
format ekranı gelecek ''... data'' denilen yere basıp sıfırla telefonu tek çözüm bu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
telefonda küçük bir delik olabilir reset denilen yer onu dene önce
tuşlara basıyorum durmuyor sürekli açılıp kapanıyorses açma ve telefonu kapama tuşuna basılı tut
format ekranı gelecek ''... data'' denilen yere basıp sıfırla telefonu tek çözüm bu
fastboot modunda yine bu ekrana atıyor. Buradaki hangi seçeneği denediysen gene main menu recovery 5.0 geliyoruzses açma ve telefonu kapama tuşuna basılı tut
Telefon hala açılmıyorsa sıfırlayabilirsin bendede aynısı olmuştu sonradan düzeldiAnnemde Redmi Note 9 telefon var güncelleme yapmış sonrasında açılış ekranında takılı kalmış cihaz kendi kendini yeniden başlatıp duruyor nasıl açacağım?
Ses acma kapama dugmeleriyle wipe dataya gelip kapatmaya basarsan telefon kendini sifirlar baska bir yolu yok gibi yazilimsal bir sorun bufastboot modunda yine bu ekrana atıyor. Buradaki hangi seçeneği denediysen gene main menu recovery 5.0 geliyoruz
işte sıfırlamadan Sonra gene bu ekrana geliyorTelefon hala açılmıyorsa sıfırlayabilirsin bendede aynısı olmuştu sonradan düzeldi
wp detaya getiriyorum basıyorum tekrar buraya geliyor Sonra gene bu ekrana geliyorSes acma kapama dugmeleriyle wipe dataya gelip kapatmaya basarsan telefon kendini sifirlar baska bir yolu yok gibi yazilimsal bir sorun bu
sıfırladığınız halde mi aynı ekran çıkıp duruyor karşınızaişte sıfırlamadan Sonra gene bu ekrana geliyor
IMEI atıldığı halde güncelleme yapmışsınız hocam telefoncuya götür root atsınlar.işte sıfırlamadan Sonra gene bu ekrana geliyor
wp detaya getiriyorum basıyorum tekrar buraya geliyor Sonra gene bu ekrana geliyor
Çok teşekkür ederim ilginiz için Forum'da diğer arkadaşlar da ilgilendi bu sevindirici bir şey hala insanların sorunları ile ilgilenen insanların olması çok güzelyarın yaz bana halledelim kolay
evetsıfırladığınız halde mi aynı ekran çıkıp duruyor karşınıza