çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden rx 6700 raytracing yapabiliyor mu ve dlss teknolojisi var mı?Render konusunda AMD kartlardan daha iyi ama oyun için aynı fiyatta RX 6700 var daha performanslı. RTX için alacaksanız alınmaz çünkü RT performansı çok memnun etmez. Yine de alınabilir bir kart render vs. yapacaksanız. Oyunlarda üzmez fakat RT performansı çok iyi değil. Darboğaz olmaz.
Raytracing yapılır ama ferformansı tatmin etmez dlss ile ayni işlevi gören fsr si varçok bir bilgim yok bu konularda o yüzden rx 6700 raytracing yapabiliyor mu ve dlss teknolojisi var mı?
DLSS değil de FSR var. Ray Tracing 3060'ta daha iyi performans verir.çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden rx 6700 raytracing yapabiliyor mu ve dlss teknolojisi var mı?
Etmez? Cp77 rtx kalite 70fps çatışmada 55 civarıRender konusunda AMD kartlardan daha iyi ama oyun için aynı fiyatta RX 6700 var daha performanslı. RTX için alacaksanız alınmaz çünkü RT performansı çok memnun etmez. Yine de alınabilir bir kart render vs. yapacaksanız. Oyunlarda üzmez fakat RT performansı çok iyi değil. Darboğaz olmaz.
ray tracing açık olsa aradaki performans farkı fazla etkiler mi? birde render içinde istiyorum fazladan vram olduğu için daha iyi olmuyor mu?DLSS değil de FSR var. Ray Tracing 3060'ta daha iyi performans verir.
görüntü ve fps olarak fsr daha mı iyi?DLSS değil de FSR var. Ray Tracing 3060'ta daha iyi performans verir.
Oyun konusunda iyidir render iyi. RTX açarsan DLSS açarsın sıkıntı olmaz. Ama önerim ikinci el 3070 bulman olur. 3070 de darboğaz olur ama yine de 3060 sistemden daha fazla performans alırsın.Gainward geforce rtx 3060 12 gb almayı düşünüyorum. oyun ve render konusunda nasıl? işlemcim ryzen 5 3500x darboğaz yaşar mıyım? ayrıca alternatif olarak kart öneriniz var mı rtx ile oyun oynamak istiyorum.
ikinci elden çok anlamıyorum o yüzden bozuk alma ihtimalimde olabilirOyun konusunda iyidir render iyi. RTX açarsan DLSS açarsın sıkıntı olmaz. Ama önerim ikinci el 3070 bulman olur. 3070 de darboğaz olur ama yine de 3070 sistemden daha fazla performans alırsın.
alınırGainward geforce rtx 3060 12 gb almayı düşünüyorum. oyun ve render konusunda nasıl? işlemcim ryzen 5 3500x darboğaz yaşar mıyım? ayrıca alternatif olarak kart öneriniz var mı rtx ile oyun oynamak istiyorum.
Öyle diyorsan sen bilirsin ama bana göre 7k 3060'a fazla.birde ikiside her oyunu ultrada oynatır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ikinci elden çok anlamıyorum o yüzden bozuk alma ihtimalimde olabilir