Rtx 3060 performansı için alınır mı?

LordSpino

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
7000
Gainward geforce rtx 3060 12 gb almayı düşünüyorum. oyun ve render konusunda nasıl? işlemcim ryzen 5 3500x darboğaz yaşar mıyım? ayrıca alternatif olarak kart öneriniz var mı rtx ile oyun oynamak istiyorum.

Render konusunda AMD kartlardan daha iyi ama oyun için aynı fiyatta RX 6700 var daha performanslı. RTX için alacaksanız alınmaz çünkü RT performansı çok memnun etmez. Yine de alınabilir bir kart render vs. yapacaksanız. Oyunlarda üzmez fakat RT performansı çok iyi değil. Darboğaz olmaz.

Render konusunda AMD kartlardan daha iyi ama oyun için aynı fiyatta RX 6700 var daha performanslı. RTX için alacaksanız alınmaz çünkü RT performansı çok memnun etmez. Yine de alınabilir bir kart render vs. yapacaksanız. Oyunlarda üzmez fakat RT performansı çok iyi değil. Darboğaz olmaz.
çok bir bilgim yok bu konularda o yüzden rx 6700 raytracing yapabiliyor mu ve dlss teknolojisi var mı?

o bütçeyele miningli 3070 de alınabilir

Etmez? Cp77 rtx kalite 70fps çatışmada 55 civarı

Gainward geforce rtx 3060 12 gb almayı düşünüyorum. oyun ve render konusunda nasıl? işlemcim ryzen 5 3500x darboğaz yaşar mıyım? ayrıca alternatif olarak kart öneriniz var mı rtx ile oyun oynamak istiyorum.
Oyun konusunda iyidir render iyi. RTX açarsan DLSS açarsın sıkıntı olmaz. Ama önerim ikinci el 3070 bulman olur. 3070 de darboğaz olur ama yine de 3060 sistemden daha fazla performans alırsın.

birde ikiside her oyunu ultrada oynatır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun konusunda iyidir render iyi. RTX açarsan DLSS açarsın sıkıntı olmaz. Ama önerim ikinci el 3070 bulman olur. 3070 de darboğaz olur ama yine de 3070 sistemden daha fazla performans alırsın.
ikinci elden çok anlamıyorum o yüzden bozuk alma ihtimalimde olabilir

alınır

birde ikiside her oyunu ultrada oynatır mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci elden çok anlamıyorum o yüzden bozuk alma ihtimalimde olabilir
Öyle diyorsan sen bilirsin ama bana göre 7k 3060'a fazla.

Geri