şahin doğan
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 12,490
Sadece kullananlardan yorum bekliyorum. Cihazın genel olarak işleyişini bende biliyorum.
hocam google servislerinin önemli bölümünün yarattığı açığı nasıl kapatıyorsunuz? youtube vsHocam selam, mat ogretmeniyim yaklasik 7-8 aydir kullaniyorum. Kalem bir harika, ozellikle ozel derslerde soru cozumu ve dokuman tasimamak icin kullaniyorum. Kalem o kadar guzel ki artik kursun kalemden nefret ediyorumklavye, eh idare eder işini fazlasiyla goruyor. Google servisleri yok biliyorsundur, oyunlarda bazen 'gugıl yoksa oynayamazsin' alabiliyorsun ama cok nadir. Yoklugunu hissetmiyorum. Mouse'u pek kullanmadim gereksiz geldi. Her oyunu inndirip oynarsin sorunsuz. Performansi iyi, daha hicbir oyun kasmadi. Harmony OS oldukca basarili, menu gecisleri vs akici ve tatmin edici. 2ye bölünmüş ekran/pencere ustune pencere kullanimi basarili. Hearthstone oynarken twitterda takilabiliyorum yani. Merak ettigin husus varsa cevaplarim zevkle. (Huawei marketten gt27 monitor ile birlikte kampanyayla kalem+klavye+mouse almistik)
Kesinlikle alinir, asiri memnunum.
çizim için ipad 9 ve matepad 11 arasında gidip geliyorum google servisler yüzünden huaweiye pek sıcak bakmıyordum ancak yorumunuza göre öyle aman aman bi eksikliği yok heraldehocam google servislerinin önemli bölümünün yarattığı açığı nasıl kapatıyorsunuz? youtube vs
drive a tarayıcıdan giremiyor musunuz?Youtube vanced kullaniyoruz. Ozetle bedava premium youtube, hicbir farki yok. Diger servisleri kullanmanin yolu var ama ihtiyacim olmadi. Mailini kendi mail programi ile acabiliyorsun. Office tarzi programlarin muadili var, ama drive sıkıntılı.
Bende genel kullanım, dizi film, video, not almak, kütüphanede çalışmak için bakıyorum. Tarayıcı olarak Google'ı kullanmasam da olur. Youtube'u vanced ile çözerim zaten.Hocam selam, mat ogretmeniyim yaklasik 7-8 aydir kullaniyorum. Kalem bir harika, ozellikle ozel derslerde soru cozumu ve dokuman tasimamak icin kullaniyorum. Kalem o kadar guzel ki artik kursun kalemden nefret ediyorumklavye, eh idare eder işini fazlasiyla goruyor. Google servisleri yok biliyorsundur, oyunlarda bazen 'gugıl yoksa oynayamazsin' alabiliyorsun ama cok nadir. Yoklugunu hissetmiyorum. Mouse'u pek kullanmadim gereksiz geldi. Her oyunu inndirip oynarsin sorunsuz. Performansi iyi, daha hicbir oyun kasmadi. Harmony OS oldukca basarili, menu gecisleri vs akici ve tatmin edici. 2ye bölünmüş ekran/pencere ustune pencere kullanimi basarili. Hearthstone oynarken twitterda takilabiliyorum yani. Merak ettigin husus varsa cevaplarim zevkle. (Huawei marketten gt27 monitor ile birlikte kampanyayla kalem+klavye+mouse almistik)
Kesinlikle alinir, asiri memnunum.
sanırım matepad11 alacağım ekranı da çok başarılı duruyor fiyatına göre sunduğu deneyim ve aksesura rakipsiz sanırım. Tek korkum 2 yıl sonra kasma vs olur muÇizim için matepad 11 profesyonel çizim incelemeleri var. Almadan once onlari da arastirmistim. Concept kullaniyorlardi sorunsuz ve memnun bi onlara bakmani oneririm. Drive'a muhtemelen browserdan girersin evet ama dedigim gibi ihtiyacim olmadi, denemedim istersen bi kontrol ederim.
Şarji 2 gun gidiyor genelde, ama oyun oynarsam tabi 1 gun. Orjinal sarji kaybettim ben, ama orjinal sarji yanlis hatirlamiyorsam 1 saatte dolduruyordu. Sarj tatmin edici.
Ekran bence cok guzel, netflixi artik tv'den izlemiyorum ki bizim tv iyi. Yanima alip uzanip izlemek daha keyifli geliyor.
Ve ses harika hocam, kaliteli, asla %75ten fazla acamiyorum. Cunku evdeki herkes duymaya basliyor.
Hocam peki android işletim sisteme sahip cihazlar gibi bi sureden sonra kullanilmaz derecede kasma olayi olur mu?Yaklaşık 7 aydır kullanıyorum bende. Bense çizim ve daha çok film dizi izlemek için aldım. Kalemi beklemediğim kadr başarılı diyebilirim cidden gerçek Bi kalem jadr ilerlemiş teknoloji beni şaşırttı. Batarya konusunda cihaz ekranı büyük 120 hz olmasına rağmen bence gayet yeterli Bi kullanım sunuyo. Arkadaşında dediği gibi işlemcisi ve grafik birimi gayet güçlü herkesi sorunsuzca Bi kaç yıl götürür diye düşünüyorum. Ben Google servislerini çok kullanıyorum en büyük eksi tarafı buydu benim için. Gcam diye 3. Taraf Bi uygulama sayesinde cihazı başka bir tel gibi gösterip uygulamaları kullanabiliyorum. Haliyle uygulama üzerinden olduğu için ara ara takılmalar ve geç açılmalar olabiliyor ama nadirdir yani. En sıkıntılı Chrome oda 32 bit olduğu için sanıyorum. Bende ipad le arasında kalmıştım. Keza s7 de güzel Bi rakiptir. Ama hem cihazı bu kadr iyi olur hemde aksesuar vermesi beni cezbetti. Freebuds se kalem klavye mouse artı hediye olarak routerı 7k ya almıştım.
Kısaca kesinlikle tavsiye ederim
Ona bişey diyemem kral kim deseler yalan der bence. Ama şahsen benim telefonum 3 yıllık redi not 8 pro idi. Hala taş gibi hiç kasma olmuyor. Cihazdan zihaza değişir. Ama ben 6 yıl sonra kalmasın diye daha düşük özellikli kullanmaktan zevk almayacağım ifade para vermezdim ki vermedimde. Evde telefon kullanmıyorum misal paso tabletteyim. Bence bu çok güzel Bi olay. İfadede böyledir belki ama matepad 11 klasmanında Bi cihaz orda 15klardan belki anca başlıyodur yaniHocam peki android işletim sisteme sahip cihazlar gibi bi sureden sonra kullanilmaz derecede kasma olayi olur mu?
sormayın valla hocam ipad prolar 20k fln şuanOna bişey diyemem kral kim deseler yalan der bence. Ama şahsen benim telefonum 3 yıllık redi not 8 pro idi. Hala taş gibi hiç kasma olmuyor. Cihazdan zihaza değişir. Ama ben 6 yıl sonra kalmasın diye daha düşük özellikli kullanmaktan zevk almayacağım ifade para vermezdim ki vermedimde. Evde telefon kullanmıyorum misal paso tabletteyim. Bence bu çok güzel Bi olay. İfadede böyledir belki ama matepad 11 klasmanında Bi cihaz orda 15klardan belki anca başlıyodur yani
MATEPAD 11 i ikinci el de 6kya kadar bulabiliyorum şuan bu arada her şey dahilsormayın valla hocam ipad prolar 20k fln şuan
bence alınır kral. kendim için konuşuyorum hayatımdaki ilk tbletimdi. dedimki keşke daha iyisini alsaymışsım. ihtiyacım varmı yok. ama gerek işte olsun gerek evde olsun telefonun yüzüne baktırmıyor bana.sormayın valla hocam ipad prolar 20k fln şuan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
MATEPAD 11 i ikinci el de 6kya kadar bulabiliyorum şuan bu arada her şey dahil