emirylmz
80+
- Reaksiyon skoru
- 59
yalovaya yakınsanız mağazadan alabilirsinz .Pazartesi yurtdışına çıkıcam çıkmadan babama bir sistem alayım dedim Modartı alamadım DA var dedim bu da patladı sinir oldum
yalovaya yakınsanız mağazadan alabilirsinz .Pazartesi yurtdışına çıkıcam çıkmadan babama bir sistem alayım dedim Modartı alamadım DA var dedim bu da patladı sinir oldum
8 de aldım kankamkaçta aldın knk
Pazartesine kadar iptal olma durumu olmaz değil misinerjiyi aldım havale ile ama parayı yatırmadım boşa gitmesin forumdan biri alsın kullansın diye dedim hocam
niye sari site diyorlarsahibinden
bilmiyorumn hocam sinerjinin havale işlemi nasıl çalışıyorPazartesine kadar iptal olma durumu olmaz değil mi
Gidin 8k’ya 3060ti satıyorlar. ÜstüneBeyler akıllı olun. Al satıcılardan almayın. Bu sistem satışa gelecek sistem değil. Ekran kartını 5’e zor okuturlar. Kalan parçalar da 7k zor eder. AMD stokları bilerek sınırlı dağıttığını kabul etti. Çin tatili bitiyor. Yeni seriler geliyor. Bu sisteme bu fiyatın 500 üstü bile verilmez. Almayın bu kendini kurnaz sananlardan.
Yok efendim, neymiş 15 k’lık sistem imiş. 15k’ya indirimsiz 6700xt sistemler varken kim senin sistemine 15k verir? Baba bana bilgisayar al, diyen 10 yaşındaki cocukları dolandırıp para kazanan değişik insanlardan ürün almayın.Beyler akıllı olun. Al satıcılardan almayın. Bu sistem satışa gelecek sistem değil. Ekran kartını 5’e zor okuturlar. Kalan parçalar da 7k zor eder. AMD stokları bilerek sınırlı dağıttığını kabul etti. Çin tatili bitiyor. Yeni seriler geliyor. Bu sisteme bu fiyatın 500 üstü bile verilmez. Almayın bu kendini kurnaz sananlardan.
sende 9 10 tayfasından değilsin gerçi öyle bir taya yok8 de aldım kankam
ben de kardeşime alacaktım o da okula gidecek pc yok çocuk da alamadım üzüldümPazartesi yurtdışına çıkıcam çıkmadan babama bir sistem alayım dedim Modartı alamadım DA var dedim bu da patladı sinir oldum
işlemci anakart +ssd yi sana 3300 e satsınlar di miBeyler akıllı olun. Al satıcılardan almayın. Bu sistem satışa gelecek sistem değil. Ekran kartını 5’e zor okuturlar. Kalan parçalar da 7k zor eder. AMD stokları bilerek sınırlı dağıttığını kabul etti. Çin tatili bitiyor. Yeni seriler geliyor. Bu sisteme bu fiyatın 500 üstü bile verilmez. Almayın bu kendini kurnaz sananlardan.
çok güldüm bu ilana