diyorum ya haqqus reisin 50 stoklusunda bile çökmüştü ki o videoyu o kadar anlık kişi izlemedi hype ı da yoktu ona rağmen çöktü site bunda tamamen alanlar şansa aldı bence ki 21, 22 de alan bile yok zaten orası ayrı mesele deDoğru söze ne denir
diyorum ya haqqus reisin 50 stoklusunda bile çökmüştü ki o videoyu o kadar anlık kişi izlemedi hype ı da yoktu ona rağmen çöktü site bunda tamamen alanlar şansa aldı bence ki 21, 22 de alan bile yok zaten orası ayrı mesele deDoğru söze ne denir
asdlşzdkfgşlxzdlşifkdlszşf konu mu kitlendi cidden, dediğin gibi kanıt niteliğinde DDdYa hu konu açıyorum 21:00 stokları ve 22:00 stoklarında 1 Allahın kulu PC alabilmişmi diye,açılan stok var ama 1 kişi alamamış üstünede kanıt niteliğinde olan konu kilitleniyor ben anlam veremiyorum, firma başarısızsa çıkar birdaha bu firmayla çalışmayız özür dileriz denilir olur biter arkadaş bu nedir yani...
ebesininki bilader tm satda bune lanbeyler arkadaş uçuyor
Alıntıyı görüntüle
Ama 2030da bitmişstok bitmiş
konu kilitlendimiYa hu konu açıyorum 21:00 stokları ve 22:00 stoklarında 1 Allahın kulu PC alabilmişmi diye,açılan stok var ama 1 kişi alamamış üstünede kanıt niteliğinde olan konu kilitleniyor ben anlam veremiyorum, firma başarısızsa çıkar birdaha bu firmayla çalışmayız özür dileriz denilir olur biter arkadaş bu nedir yani...
al içeri al al nasıl bitmeliydi bilmiyorum ama böyle bitmemeliydi be13.500'den r5 5500 stoğa geldi. Sabır...
Evet tam yorum yazdım konu kaldırdığı için yorum yapamazsın gibi bir hata verdi nfndnnanakonu kilitlendimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
al içeri al al nasıl bitmeliydi bilmiyorum ama böyle bitmemeliydi be
Onun da stoğu bitti agaakonu kilitlendimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
al içeri al al nasıl bitmeliydi bilmiyorum ama böyle bitmemeliydi be
Yine stok diyo bende şimdi naneyi yoğurdu..13.500'den r5 5500 stoğa geldi. Sabır...