DEPREMDE YARDIM İSTEYENLER

Geçmiş olsun Diyarbakır'dada kuzenimin arkadaşının ikiz çocukları enkaz altında kalmış :( fayanslar filan çatlamış

Mimar Sinan mahallesi, 1114 sokak, Ünal petrol arkası. Adıyaman /merkez.
Dayılarım enkaz altında kaldılar acil yardıma ihtiyacımız var hiçbir numaraya ulaşamıyoruz. Yardım Allah aşkına yardım edebilen etsin.

Dayılarım enkaz altında kaldılar acil yardıma ihtiyacımız var hiçbir numaraya ulaşamıyoruz. Yardım Allah aşkına yardım edebilen etsin.
Gerekli yerlerle paylaşıyorum

Dostum afad uygulamasından enkaz altındayıma basabilirse bilgiler direkt afada gidiyor Allah yardım etsin

Çok geçmiş olsun.
İnşallah herkes için en az kayıp ve yaralanma ile atlatılır bir an önce bu durum.

Karaman da bile iyi sallandık nasıl deprem bu, Rabbım yardım etsin. Mardin de arkadaşla görüştüm Hatay da ev kalmamis dedi

Diyarbakırda akrabalarım var daha arayamadım umarım bir şey olmamıştır

Allah herkese yardim etsin.En sevmedigim afet depremdir. Ulkemiz icin aci bir gün. Gün ağırınca bir çok kötü haber alacak gibiyiz 7.4 büyük bir deprem :(
Adanada yaşıyorum evim 6. Katta. Lavaboya gittim bir geldim gökyüzü yemyeşil oldu ardından sallanmaya başladı. Bilgisayarımın 2. Ekranı önce masaya ardından yere düştü. O kadar şiddetliydi ki uykusu çok ağır olan kardeşim bile uyandı siz düşünün..

DOSTLARIM DEPREMDE YARDIMA İHTİYACI OLANLAR OLURSA BURADA PAYLAŞSIN TELEFONU ÇEKEN DOSTLARIMIZ GEREKLİ YERLERE HABER VEREBİLİR
KONUYU KAPATMAYIN LÜTFEN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu sürekli güncel tutalım üstte dursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

EK OLARAK TELEFONA AFAD ACİL ARAMA UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ TELEFON NUMARASI İLE KAYIT OLMAK GEREKİYOR SMS DOĞRULAMASI VAR, KOLAYCA KULLANIMA AÇILIYOR
Çok güzel bir konu hocam.

Geri