YusufShn01
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 641
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım yapacak tek bir şey var, hattı ve yolları meşgul etmemekŞuan ne yapmak mantıklı, doğru olur nasıl yardım edebiliriz insanlara
Sanırım yapacak tek bir şey var, hattı ve yolları meşgul etmemekŞuan ne yapmak mantıklı, doğru olur nasıl yardım edebiliriz insanlara
Gerekli yerlerle paylaşıyorumMimar Sinan mahallesi, 1114 sokak, Ünal petrol arkası. Adıyaman /merkez.
Dayılarım enkaz altında kaldılar acil yardıma ihtiyacımız var hiçbir numaraya ulaşamıyoruz. Yardım Allah aşkına yardım edebilen etsin.
Allah razı olsun.Gerekli yerlerle paylaşıyorum
Dostum afad uygulamasından enkaz altındayıma basabilirse bilgiler direkt afada gidiyor Allah yardım etsinMimar Sinan mahallesi, 1114 sokak, Ünal petrol arkası. Adıyaman /merkez.
Dayılarım enkaz altında kaldılar acil yardıma ihtiyacımız var hiçbir numaraya ulaşamıyoruz. Yardım Allah aşkına yardım edebilen etsin.
Çok geçmiş olsun.Mimar Sinan mahallesi, 1114 sokak, Ünal petrol arkası. Adıyaman /merkez.
Adanada yaşıyorum evim 6. Katta. Lavaboya gittim bir geldim gökyüzü yemyeşil oldu ardından sallanmaya başladı. Bilgisayarımın 2. Ekranı önce masaya ardından yere düştü. O kadar şiddetliydi ki uykusu çok ağır olan kardeşim bile uyandı siz düşünün..Allah herkese yardim etsin.En sevmedigim afet depremdir. Ulkemiz icin aci bir gün. Gün ağırınca bir çok kötü haber alacak gibiyiz 7.4 büyük bir deprem![]()
Çok güzel bir konu hocam.DOSTLARIM DEPREMDE YARDIMA İHTİYACI OLANLAR OLURSA BURADA PAYLAŞSIN TELEFONU ÇEKEN DOSTLARIMIZ GEREKLİ YERLERE HABER VEREBİLİR
KONUYU KAPATMAYIN LÜTFEN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuyu sürekli güncel tutalım üstte dursun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EK OLARAK TELEFONA AFAD ACİL ARAMA UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ TELEFON NUMARASI İLE KAYIT OLMAK GEREKİYOR SMS DOĞRULAMASI VAR, KOLAYCA KULLANIMA AÇILIYOR