Oval ekran olanı var mı bunu144 fakat olsun çok bir şey fark etmez![]()
Asus 27" VG279Q1R 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör
Asus 27" VG279Q1R 1ms 144hz HDMI,DisplayPort FreeSync Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
çok yüksek bütçeli olmayan ips monitörler düz ekran oluyor kavisli ( curved ) istiyorsan va panel alman lazımOval ekran olanı var mı bunu
Arkadaşlar 27 inç 165 herz ips monitör arıyorum önerisi olan var mı , bütçe 5500 e kadar
hocam arkadaş hem ips hem 27inç istemiş siz VA panel 31.5 inch atmışsınız![]()
Monster Aryond A32 V1.2 31.5" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Aryond A32 V1.2 31.5" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Monster Aryond A32 V1.2 31.5" 1 ms 2K Curved 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
VA panel.Siddetle bu modeli oneririm bende 23.8 ve 27 inc iki modelide var arayuzu cok basit bissuru renk modu var ve bunu kendinize gore onceden tasarlayip kaydedebiliyosunuz fps oyunu oynarken golge boostunu kullanip karanlikta cok daha rahat adam gorebiliyorum grafik agirlikli oyunlarda baska bi moda gecip parlakligi daha kisik daha guzel grafikli oynayabiliyorum.guzel ozellikli kullanimi arayuzu basit cerceve orani da cok guzel![]()
ASUS Tuf VG277Q1A 27" 1ms 165Hz Gaming Monitör Siyah
Tuf VG277Q1A 27" 1ms 165Hz Gaming Monitör Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!www.google.com
Hocam oval ekranlı olanlar VA panel olur yani İPS panel istiyorsanız düz ekran almalısınızOval ekran olanı var mı bunu
oval önermemOval ekran olanı var mı bunu
Ips 27 inç olandan aldım hocam sağolunhocam arkadaş hem ips hem 27inç istemiş siz VA panel 31.5 inch atmışsınız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
VA panel.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam oval ekranlı olanlar VA panel olur yani İPS panel istiyorsanız düz ekran almalısınız
hayırlı olsun hocamIps 27 inç olandan aldım hocam sağolun