Ayetullah331
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 571
2.el 3 3100 aldım adam önceden oc yaptığını söyledi şimdi bunu sistemden çıkardı ben topladığım sisteme takarsam oc lu mu oluyor yoksa stock lu haline gerimi dönüyor
overclock ayarı anakart üzerinden yapılıyor, sen farklı bir anakarta takacağın için ve bios da sıfırlanmış olacağı için stock halde çalışacak tabii ki2.el 3 3100 aldım adam önceden oc yaptığını söyledi şimdi bunu sistemden çıkardı ben topladığım sisteme takarsam oc lu mu oluyor yoksa stock lu haline gerimi dönüyor
Bende öyle düşünüyordum adam bana ben zaten yaptım senin yapmana gerek yok dedi o yüzden sordumHocam islemci cikinca bios sifirlaniyor ve o.c kayboluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ve o.c yapilinca islemcide bir hafiza birimi olmadigi icin o.c hatirlama gibi bir seyi olmaz o.c u anakart hatirlar ta ki islemciyi cikarana kadar.
Bu anakartda oc yapılıyor mu?overclock ayarı anakart üzerinden yapılıyor, sen farklı bir anakarta takacağın için ve bios da sıfırlanmış olacağı için stock halde çalışacak tabii ki
a320 ile o.c olmuyorBende öyle düşünüyordum adam bana ben zaten yaptım senin yapmana gerek yok dedi o yüzden sordum
Ama soğutucum yok snowman t200 Alınır mı? 200tl ye
Bu anakartda oc yapılıyor mu?
Yapamazsınız.Bende öyle düşünüyordum adam bana ben zaten yaptım senin yapmana gerek yok dedi o yüzden sordum
Ama soğutucum yok snowman t200 Alınır mı? 200tl ye
Bu anakartda oc yapılıyor mu?