İslemci çıkarılınca oc iptalmi?

Ayetullah331

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
571
2.el 3 3100 aldım adam önceden oc yaptığını söyledi şimdi bunu sistemden çıkardı ben topladığım sisteme takarsam oc lu mu oluyor yoksa stock lu haline gerimi dönüyor

Hocam islemci cikinca bios sifirlaniyor ve o.c kayboluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve o.c yapilinca islemcide bir hafiza birimi olmadigi icin o.c hatirlama gibi bir seyi olmaz o.c u anakart hatirlar ta ki islemciyi cikarana kadar.

Anladım sağolun

2.el 3 3100 aldım adam önceden oc yaptığını söyledi şimdi bunu sistemden çıkardı ben topladığım sisteme takarsam oc lu mu oluyor yoksa stock lu haline gerimi dönüyor
overclock ayarı anakart üzerinden yapılıyor, sen farklı bir anakarta takacağın için ve bios da sıfırlanmış olacağı için stock halde çalışacak tabii ki

Hocam islemci cikinca bios sifirlaniyor ve o.c kayboluyor.

Ve o.c yapilinca islemcide bir hafiza birimi olmadigi icin o.c hatirlama gibi bir seyi olmaz o.c u anakart hatirlar ta ki islemciyi cikarana kadar.
Bende öyle düşünüyordum adam bana ben zaten yaptım senin yapmana gerek yok dedi o yüzden sordum

Ama soğutucum yok snowman t200 Alınır mı? 200tl ye

overclock ayarı anakart üzerinden yapılıyor, sen farklı bir anakarta takacağın için ve bios da sıfırlanmış olacağı için stock halde çalışacak tabii ki
Bu anakartda oc yapılıyor mu?

Ekler

• 16758443941554181476289904817549.jpg
    16758443941554181476289904817549.jpg
    187.9 KB · Hit: 21
Stok halinde kullanırsınız.
İşlemciye overclok işlemini anakart yapar yani bilgiler anakartta saklanır. İşlemciyi sökünce BIOS sıfırlanır zaten.

Bende öyle düşünüyordum adam bana ben zaten yaptım senin yapmana gerek yok dedi o yüzden sordum

a320 ile o.c olmuyor

Yapamazsınız.

Tamamdir tekrar tessekurler

Geri