SametBuYav
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 393
A101 e gelen gaming mouse alınır mı? markası piranha idi Veya önerisi olan varsa atsın max bütçe 200
Hocam rgb destekli mouselere bakıyordumAlabiliyosan bunu al:
![]()
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Hocam rgb destekli mouselere bakıyordum
o traş RGB mouse 20 kat daha iyi bir mouseHocam rgb destekli mouselere bakıyordum
Yok hocam öyle değil ben dış yüzeyinde bulunan rgb desteklilerden istiyorumRGBsi var tekerleğinde.
Hocam rgb için dandik bi mouse para vermeyin bence. Corsair katar pro gayet güzel ve kaliteli mouse. Ayrıca bu fiyatlara genelde düşmüyor. Bencede corsair katar pro alın. Mouseda rgb olmuş olmamış ne fark eder oynarken görünmüyor zaten eliniz kapladığı için. Gene siz bilirsiniz 200 tl ye zaten düzgün bi mouse yok o yüzden arkadaşın önerdiğini alın derim.Yok hocam öyle değil ben dış yüzeyinde bulunan rgb desteklilerden istiyorum
hayırA101 e gelen gaming mouse alınır mı? markası piranha idi Veya önerisi olan varsa atsın max bütçe 200
Bakacağım hocam yada biraz daha para biriktirip daha kaliteli bir şey alacağımHocam rgb için dandik bi mouse para vermeyin bence. Corsair katar pro gayet güzel ve kaliteli mouse. Ayrıca bu fiyatlara genelde düşmüyor. Bencede corsair katar pro alın. Mouseda rgb olmuş olmamış ne fark eder oynarken görünmüyor zaten eliniz kapladığı için. Gene siz bilirsiniz 200 TL ye zaten düzgün bi mouse yok o yüzden arkadaşın önerdiğini alın derim.
https://www.a101.com.tr/elektronik/piranha-gaming-mouse-kablolu/ bundan mı hocamşu an sırf merak ettim geri taktım çift tıklama var bazen tıklıyor bazen tıklamıyor neden kullanmayı bıraktığımı hatırlamıyorum