Heath Ledger
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,748
Arkadaşlar Internet kafeler hakkında şehir efsaneleri dolaşıyor. Çok kazanıyorlar vb. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir misiniz?
Yiğenim siz durun ben çıkayımcorona var yienim dışarı cıkmayn evinizde otrn bilgasayarlan oynayin
Beklediğim cevap. Giderlerini bu kadar beklemiyordum. Tahmini mi söylediniz. Bir bilginiz var mı?İnternet kafeye göre değişir. Oyun Cumhuriyeti, Adex gibi yerler kazanır. Fakat esnaf oldukları için net gelirleri yoktur. Geliri 10000TL'yse -5000 gider.![]()
Zaten bahsettiğim büyük kaliteli internet kafelerMekanın güzel olması lazım, mahalle internet kafeleri fazla kazanamıyorlar. Tabi bu kazanç kişiye göre değişir. Çok uğraşılması gerek bu iş için, power güçlerini en düşük seviyelerde tutmak bile ufak ama önemli kriterler. Çok çabalamak lazım çok.
Zamanında internet kafede çalışmıştım uzun süre, internet kafe sahibide yakınım. Elektrik, su gibi giderler basit giderler fakat kira falan ödeniyorsa değişicektir. Ayrıca parçalar sürekli bozulucaktır onların tamiri gibi. Açıcaksanız krediyle falan olmaz birikiminiz olması gerek, yani kenarda manii.Beklediğim cevap. Giderlerini bu kadar beklemiyordum. Tahmini mi söylediniz. Bir bilginiz var mı?
Tanıdğım ve parça tedariğini yaptığım 80 bilgisayarlı güzel bir mekan var. Aylık kazancı ortalama ondan duyduğum kadarıyla sadece kar olarak 6-10b TL arasında değişiyor. Sabit bir gelir yok, hele şu zamanda direkt zarara gidiyorlar.Zaten bahsettiğim büyük kaliteli internet kafeler