Internet kafeler hakkında bilgisi olan var mı?

Heath Ledger

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,748
Arkadaşlar Internet kafeler hakkında şehir efsaneleri dolaşıyor. Çok kazanıyorlar vb. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir misiniz?

İnternet kafeye göre değişir. Oyun Cumhuriyeti, Adex gibi yerler kazanır. Fakat esnaf oldukları için net gelirleri yoktur. Geliri 10000TL'yse -5000 gider. :)

İnternet kafeye göre değişir. Oyun Cumhuriyeti, Adex gibi yerler kazanır. Fakat esnaf oldukları için net gelirleri yoktur. Geliri 10000TL'yse -5000 gider. :)
Beklediğim cevap. Giderlerini bu kadar beklemiyordum. Tahmini mi söylediniz. Bir bilginiz var mı?

Mekanın güzel olması lazım, mahalle internet kafeleri fazla kazanamıyorlar. Tabi bu kazanç kişiye göre değişir. Çok uğraşılması gerek bu iş için, power güçlerini en düşük seviyelerde tutmak bile ufak ama önemli kriterler. Çok çabalamak lazım çok.

Mekanın güzel olması lazım, mahalle internet kafeleri fazla kazanamıyorlar. Tabi bu kazanç kişiye göre değişir. Çok uğraşılması gerek bu iş için, power güçlerini en düşük seviyelerde tutmak bile ufak ama önemli kriterler. Çok çabalamak lazım çok.
Zaten bahsettiğim büyük kaliteli internet kafeler

Beklediğim cevap. Giderlerini bu kadar beklemiyordum. Tahmini mi söylediniz. Bir bilginiz var mı?
Zamanında internet kafede çalışmıştım uzun süre, internet kafe sahibide yakınım. Elektrik, su gibi giderler basit giderler fakat kira falan ödeniyorsa değişicektir. Ayrıca parçalar sürekli bozulucaktır onların tamiri gibi. Açıcaksanız krediyle falan olmaz birikiminiz olması gerek, yani kenarda manii.

Sandığınız gibi değil şuan iyi bir internet kafede en kötü her pc 500-600w enerji tüketiyor. Hadi 60 tane pc olsun ortalama bir rakam. Gelen elektrik faturası cep yakacak düzeyde olur kaldı ki yazın klima açmıyan kafelere ayak basmıyor insanlar.

Zaten bahsettiğim büyük kaliteli internet kafeler
Tanıdğım ve parça tedariğini yaptığım 80 bilgisayarlı güzel bir mekan var. Aylık kazancı ortalama ondan duyduğum kadarıyla sadece kar olarak 6-10b TL arasında değişiyor. Sabit bir gelir yok, hele şu zamanda direkt zarara gidiyorlar.

Geri