Neler Yeni

Internet kafeler hakkında bilgisi olan var mı?

samole44

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
351
İsim
Bünyamin
ve adam ayagına son model araba felan çektp pcleri faln değiştiriyo şimdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Furkan Özdemir
Arkadaşlar Internet kafeler hakkında şehir efsaneleri dolaşıyor. Çok kazanıyorlar vb. Bilgisi olan varsa bizi aydınlatabilir misiniz?
Youtube'da para nerede kanalı videosunu yapmıştı rakamlar ne kadar doğru bilemiyorum ancak adını duyurmuş yerlerin örneğin: Zocco / Adeks çok kazandığı kesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Kerem
Tanıdğım ve parça tedariğini yaptığım 80 bilgisayarlı güzel bir mekan var. Aylık kazancı ortalama ondan duyduğum kadarıyla sadece kar olarak 6-10b TL arasında değişiyor. Sabit bir gelir yok, hele şu zamanda direkt zarara gidiyorlar.
Ve bu kafe cidden özenli olarak yapılmış, minimum alınması gereken gerçekten F/P kasaları ile dolu bir kafe. Cidden herşeyin çok etkisi oluyor. ms'yi engellemek olsun, bilgisayarların bakımları olsun, kırılan ve bozulan ekipmanları karşılamak cidden emek isteyen işler. Sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum kazançlarını.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Heath Ledger

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Heath Ledger
Zamanında internet kafede çalışmıştım uzun süre, internet kafe sahibide yakınım. Elektrik, su gibi giderler basit giderler fakat kira falan ödeniyorsa değişicektir. Ayrıca parçalar sürekli bozulucaktır onların tamiri gibi. Açıcaksanız krediyle falan olmaz birikiminiz olması gerek, yani kenarda manii.
Teşekkürler. Açmayı düşünmüyorum sadece merakımdan sordum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,686
Üyeler
166,059
Son üye
Yusuf_~
Top Bottom