DA-Sistem2'nin ekran kartı driverlarını nereden bulabilirim?

Bu driverlerin hepsini AMD nin sitesinden indirsek olmaz mı
Ekran kartın ve anakartın AMD'nin chipsetine sahipse AMD'nin sitesinden tüm sürücüleri indirebilirsin.
Chipsetin ne olduğunu bilmiyorum manuel da-sistemi almıştım özelleştirme yapmadan
onun chipseti nedir acaba nerden indirebilirim.
Anakartın B450 chipsetliymiş, o yüzden bu linkten chipset sürücüsünü indirebilirsin.

Ekran kartın ve anakartın AMD'nin chipsetine sahipse AMD'nin sitesinden tüm sürücüleri indirebilirsin.

Anakartın B450 chipsetliymiş, o yüzden bu linkten chipset sürücüsünü indirebilirsin.
Bende yeni aldım 5600 XT sanırım sizin dediğiniz sürümü indireceğim bu arada bu Vbios güncellemesi sonrası illa formata gerek var mı yoksa hani şu windowsun kendi seçeneği var ya sıfırlıyorsun temiz bir windows kurulumu yapıyorsun onu yapsak sıkıntı olur mu sonuçta baştan windows kuruyor.

Bende yeni aldım 5600 XT sanırım sizin dediğiniz sürümü indireceğim bu arada bu Vbios güncellemesi sonrası illa formata gerek var mı yoksa hani şu windowsun kendi seçeneği var ya sıfırlıyorsun temiz bir windows kurulumu yapıyorsun onu yapsak sıkıntı olur mu sonuçta baştan windows kuruyor.
Sıkıntı olmaz muhtemelen.

Hayırlı olsun. Ekran kartının BIOS'unu güncedikten sonra direkt temiz kurulum yapın, Windows sıfırlama format atmaktan çok ama çok daha uzun sürüyor, önermiyorum. İstersen sürümü de 2004 sürüm kurabilirsin Windows'un. Temiz kurulum olarak yapınca sorun çıkmıyor, ne oluyorsa yükseltince oluyor.

Hayırlı olsun. Ekran kartının BIOS'unu güncedikten sonra direkt temiz kurulum yapın, Windows sıfırlama format atmaktan çok ama çok daha uzun sürüyor, önermiyorum. İstersen sürümü de 2004 sürüm kurabilirsin Windows'un. Temiz kurulum olarak yapınca sorun çıkmıyor, ne oluyorsa yükseltince oluyor.
Temiz kurulmdan kasıt baştan tekrar windows kurmak değil mi neyse zaten ben kurmayacağım çok yakın bir tanıdığım bilgisayarcı abi var o kuracak yanında duracağım driverları falan indireceğim formatı atar tekrar normalde kendim yapacaktım elimde flash bellek yok dedim nasıl olsa bedava yapmışken o yapsın. Daha önce adam akıllı kurmadım çünkü windows.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca bios güncellemek için öncellikle adrenalin mi indirmem gerek yoksa sadece bios güncellemesi indirsem oluyor mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Büyük ihtimal 2004 sürümü kurar zaten abi formattan önce de sonrada.

Ayrıca bios güncellemek için öncellikle adrenalin mi indirmem gerek yoksa sadece bios güncellemesi indirsem oluyor mu?
Bilmem, BIOS'unu güncellemek için sürücünün kurulu olması gerekli mi onu bile bilmiyorum.

da-sistem ile sipariş verdiğimiz ekran kartını formattan sonra nasıl kurarız.
benim şahsen seçtiğim rx 5600 xt idi

sürücü indirme linki : https://www.Asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/HelpDesk_Download/
linke tıklayıp "Sürücüler & Araçlar" kısmına tıklayıp
windows işletim sistemini seçip win 10 - 64 bit seçtikten sonra bir kaç alt bileşen geliyor neleri kurmamız gerekli bunlar arasından
VGA Drivers : 2 bileşen var
BIOS : 2 bileşen var
Utilities : 2 bileşen var
3rd Party Utilities : 1 bileşen var

daha doğrusu ekran kartı driveri burdanmı indiriliyor
nvidia veya amd ise sitesine girip modelini yazıp bulabilirsin istersen modelini söyle ben sana link atayım

Ekler

• chipset driver kurma.webp
    chipset driver kurma.webp
    18.7 KB · Hit: 49
AMD Chipset Drivers
AMD RAID Installer (SATA, NVMe RAID)
AMD RAID Driver (SATA, NVMe RAID)

3 farklı indirme başlığı bulunmakta hangisini indirmeliyim.
En başta "AMD Chipset Drivers" yazanı indirmelisiniz.

da-sistem ile sipariş verdiğimiz ekran kartını formattan sonra nasıl kurarız.
benim şahsen seçtiğim rx 5600 xt idi

sürücü indirme linki : https://www.Asus.com/tr/Graphics-Cards/TUF-3-RX5600XT-O6G-EVO-GAMING/HelpDesk_Download/
linke tıklayıp "Sürücüler & Araçlar" kısmına tıklayıp
windows işletim sistemini seçip win 10 - 64 bit seçtikten sonra bir kaç alt bileşen geliyor neleri kurmamız gerekli bunlar arasından
VGA Drivers : 2 bileşen var
BIOS : 2 bileşen var
Utilities : 2 bileşen var
3rd Party Utilities : 1 bileşen var

daha doğrusu ekran kartı driveri burdanmı indiriliyor

En başta "AMD Chipset Drivers" yazanı indirmelisiniz.
bu linktende birşeyler indirmemiz gereklimi :
AUDIO
LAN
Utilities
Chipset
SATA
Qualified Vendor List

Verdiğim linktete chipset varmış " Sürüm 19.30.28 2020/01/20 464.51 MBytes "

bu linktende birşeyler indirmemiz gereklimi :
AUDIO
LAN
Utilities
Chipset
SATA
Qualified Vendor List

Verdiğim linktete chipset varmış " Sürüm 19.30.28 2020/01/20 464.51 MBytes "
Anakart üreticisinin sitesindeki chipset sürücüsü eski sürüm olabiliyor, en garantisi AMD'nin sitesindeki sürücü. Ses ve LAN sürücüleri sana kalmış, bence çok gerek yok, Windows'un kurduğu sürücüler yeterli ve sorunsuz oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,421
Üyeler
192,716
Son üye
Stoper
Geri