Ekran kartı Marka fark eder mi ?

Fatih Avşar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
184
Axle 2060Super 5800Tl
Msı 2060Super. 6100Tl

Beyler bu ikisi arasında fark olur mu bilmiyorum Axle hiç duymadım
Ayrıca msı yorumlara baktığım kadarıyla kutusuz yollanıyormuş yani sıfır gelir mi yada tamir görmüş yenilenmiş bir şey gelebilir mi bilmiyorum

Chipset olarak aynılar ama ben böyle teknolojik ürünlerde 200 300 fazla vereyim güvenilir alayım derdindeyim.
Bana kalırsa MSİ al
Hatta alabilirsen bence ASUS al

Chipset olarak aynılar ama ben böyle teknolojik ürünlerde 200 300 fazla vereyim güvenilir alayım derdindeyim.
Bana kalırsa MSİ al
Hatta alabilirsen bence ASUS al
Msı kutusuz olması bana güven vermiyor neden kutusuz satılıyor ikinci el mi kart

Msı kutusuz olması bana güven vermiyor neden kutusuz satılıyor ikinci el mi kart
Evet buyuk ihtimal öyledir fakat arkadasin dedigi gibi bende senin yerinde olsam msi asus gibi bilindik bir marka alirim 2060 ti lar zaten isiniyor ve attiginiz ekran kartini ilk defa gördum isilari vesaire nasil olur tartismak gerekiyor.

İmkanınız varsa Asus Dual RTX 3060 alın . Zaten piyasada 2060S i zor bulursunuz veya gidip RX 6700XT de alınabilir.

hocam AXLE ve ASUS arasında kesinlikle fark vardır asus almalısınız ama fiyatları bence çok yüksek imkanınız varsa 2.el almalısınız

İmkanınız varsa Asus Dual RTX 3060 alın . Zaten piyasada 2060S i zor bulursunuz veya gidip RX 6700XT de alınabilir.
550W PSU var bende 3060 için yeterli olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam AXLE ve ASUS arasında kesinlikle fark vardır asus almalısınız ama fiyatları bence çok yüksek imkanınız varsa 2.el almalısınız
İkinci el bulabileceğimi pek sanmıyorum sıfır alma taraftarıyım yani uyguna bişey bulurum

İkinci el bulabileceğimi pek sanmıyorum sıfır alma taraftarıyım yani uyguna bişey bulurum
anladım hocam psunuz nedir eğer düzgün bir psu ise 3060 kullanıla bilr

O zaman tavsiyem rx 6700 almanız yönünde olur sapphire nitro veya Asus Dual rx 6700 alabilirsiniz. 550W kaliteli psu yeter ona.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

550W PSU RTX 3060'a rahat yeter. Yetmeyeceğini kim söyledi?

O zaman tavsiyem rx 6700 almanız yönünde olur sapphire nitro veya Asus Dual rx 6700 alabilirsiniz. 550W kaliteli psu yeter ona.
Onlardada stabil çalışma sorunu yaşıyor herkes yani volt ayarı mı ne için uğraşıyorlar ben anlamıyorum pek tak çalıştır yapmak istiyorum sadece

Axle 2060Super 5800Tl
Msı 2060Super. 6100Tl

Beyler bu ikisi arasında fark olur mu bilmiyorum Axle hiç duymadım
Ayrıca msı yorumlara baktığım kadarıyla kutusuz yollanıyormuş yani sıfır gelir mi yada tamir görmüş yenilenmiş bir şey gelebilir mi bilmiyorum
destekledigi teknolojilere epey'den bak hangisi seni tatmin ederse onu alırsın chipsetleri aynı , aynı performansları veriyolar

Geri