OUHasan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 4,281
hyr hxm hesabı kullananlar aynı kişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yan çar
La bir yerde görmüştüm "kardeşim kullanıyor" yazmıştı.Cici hcm niye ifşaladin bizi![]()
hyr hxm hesabı kullananlar aynı kişi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yan çar
La bir yerde görmüştüm "kardeşim kullanıyor" yazmıştı.Cici hcm niye ifşaladin bizi![]()
hcm ama taktiğiniz çko iyi rtg hcm ben banliycik ban hakkı gitcek siz de onu banlıycaksınız...
Duygularımız karşılıklıymış. Keşke banlayabils... Bi saniye zaten...
Hocam isyan başlatcanız galiba ne bu konularSadece bir kişiyi banlayabilirsiniz.
forum.donanimarsivi.com
bi ara birisi harley quin ezik mi diye konu acmıstı ondan eisnlenerek onu banlardımSadece bir kişiyi banlayabilirsiniz.
Lan olm niye kimse sevmiyor la onu? Ben niye bir zararını görmedim? Aaaa...bi ara birisi harley quin ezik mi diye konu acmıstı ondan eisnlenerek onu banlardım
Zaten ihtarim var jahdjsjd@Musat amd sevse banlanmasını istemezdim ancak amd ekran kartı karşıtı.
Kanıt:
Çözüldü✓ - RTX 4070 Tİ 12 GB VRAM 4K İçin Yeterli Mi?
12 gb bellek beni çok korkutmuyor ama 4070 ti gibi bi kartın 192 bit olması çok enteresan geliyo bana.forum.donanimarsivi.com
bilmemLan olm niye kimse sevmiyor la onu? Ben niye bir zararını görmedim? Aaaa...
sikiyosa banla abdullah hacigül benim akraba sayılır aynı koydenizDuygularımız karşılıklıymış. Keşke banlayabils... Bi saniye zaten...![]()