PC'mi yükseltmek istiyorum. Sizce ilk neyden başlamalıyım?

becne en mantıklısı 5600 al güzel birde soğutma koyarsın bide biraz oc koydun mu pc acayip hızlanır diye düşünmekteyim

ANAKART: ASUS PRIME B450M-K 4400MHz
İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 3600
EKRAN KARTI: ASUS TUF 3 Radeon RX 5600 XT 6 GB
RAM: 2 X CORSAIR 8GB(16 GB) Vengeance LPX
SSD: TOSHIBA OCZ 500GB RC500 NVMe M.2 SSD
HDD: 1TB HDD
pc özelliklerim bunlar. neyden başlamalıyım ve sizce hangi parçayla değiştirmeliyim
Bütçe nedir?

şuanda belli değil. Ama aktif olarak çalışıyorum(asgari ücret) öyle düşünün derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen ne kullanıyorsun soğutucu olarak
Ağırlıklı hangi oyunları oynuyorsunuz eğer cs valo tarzı ise işlemci upgrade iyi gider ancak hikayeli oyunlar ise ekran kartı güncelleme faha iyi olur.

Ağırlıklı hangi oyunları oynuyorsunuz eğer cs valo tarzı ise işlemci upgrade iyi gider ancak hikayeli oyunlar ise ekran kartı güncelleme faha iyi olur.
genelde fps tarzı oyunları oynuyorum ama hikayeli de oynuyorum ara sıra

şuanda belli değil. Ama aktif olarak çalışıyorum(asgari ücret) öyle düşünün derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sen ne kullanıyorsun soğutucu olarak
kanka stok var şu anda daha yeni geldi pc diye daha alamadım soğutucuyu ama istersen öneri atabilirim perfan 120h var bi bide ben trendyolda bir tane soğutucu buldum ama iyi soğutuyor mu emin olamadım

kanka stok var şu anda daha yeni geldi pc diye daha alamadım soğutucuyu ama istersen öneri atabilirim perfan 120h var bi bide ben trendyolda bir tane soğutucu buldum ama iyi soğutuyor mu emin olamadım
bende şuanda soğutucu olarak; amd wraith prism var.

Oynadığınız oyun yada yaptığınız iş nedir ve bütçen ne kadar

bende şuanda soğutucu olarak; amd wraith prism var.
oho wraith prism varsa gerek yok soğutucuya direk 5600 al geç sonra elinde paran kalırsa 5600xt yide sat 6700 yada 6600 alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,357
Üyeler
186,469
Son üye
Berkay Öztürk
Geri