Oneomous
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 3,511
8-12 arası mı oluyor bu sorun gece 2 gibi düzeliyor mu ?1.90'lara düştü. 00.00'dan sonra 10 mbps görünce seviniyorum o derece.
8-12 arası mı oluyor bu sorun gece 2 gibi düzeliyor mu ?1.90'lara düştü. 00.00'dan sonra 10 mbps görünce seviniyorum o derece.
Alıntıyı görüntüle
İnternet tarifem 30 mbps...
türk telekom kulalnıyorum aynı rezillik var alt yapıya suç atıyorlar
7-12 arası oluyor. Ondan önceki saatlerde de max 6-8 mbps görüyorum.8-12 arası mı oluyor bu sorun gece 2 gibi düzeliyor mu ?
4 kişi kullanıyorİnterneti aynı anda 150 kişi kullanıyor olmanız lazım hocam. Teknik ekip de gelmemiş. Yeniden arayın (büyük ihtimalle yine gelmezler). Ben de millenicom a geçeceğim düşünebilirsiniz
Garanti altyapı yetersizliği benim 4 ay sürdü bakalım senin kaç ay sürecek5 cihaz bağlı.
7-12 arası oluyor. Ondan önceki saatlerde de max 6-8 mbps görüyorum.
O nedir ?Birde hat değerlerinizi paylaşır mısınız ?
Anten gibi bir kabloyla bağlı. Tek girişi var.Modemin arkasında Lan kablosu var, onu çıkartıp modemin başka bir portuna takar mısın? Bazen benimde başıma geliyor böyle değiştirince düzeliyor.
Hatta kabloyu çıkart sonra modemi kapatıp aç. Modem internete bağlanırken kabloyu başka bir porta tak.
O nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anten gibi bir kabloyla bağlı. Tek girişi var.
Bu siteye giriş yapamıyorum ben. Giriyorum yükleniyor giriş ekranına geri atıyor.
Valla buradan hat değerlerinizden az çok çıkar hızınız çözerseniz ss atarsınız etiketleyipBu siteye giriş yapamıyorum ben. Giriyorum yükleniyor giriş ekranına geri atıyor.
O nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anten gibi bir kabloyla bağlı. Tek girişi var.
Bağlı değil. Öyle bir kablo yok. Yıllardır yoktu. Giriş var ama.Anten kablosunun yanında bir kablo daha bağlı olacak. Onun yerini değiştir. Modemi kapatıp, aç.