Hogwarts legacy fps drop sorunu

Emircan67

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
2070s ryzen 5 3600 16gb ram var pc de testlere de baktım iyi fps alıyorum fakat 60 ve altına düştüğü yerler oluyor alakasız bir şekilde bu sorunu çözebilen var mı ?

Hogwartsın zemin katında ve bazı köprülerde aynı sorun herkeste mevcut. Benzer şekilde bazı sinematikler gösterilirkende fps drop yeniyor.
Yani sorun oyunla alakalı bizimle değil. :D

Hogwartsın zemin katında ve bazı köprülerde aynı sorun herkeste mevcut. Benzer şekilde bazı sinematikler gösterilirkende fps drop yeniyor.
Yani sorun oyunla alakalı bizimle değil. :D
Sağol cevap için çözseler de keyifle oynasam.

PS tarafına odaklanıp PC'yi takmassalar olacağı bu. Ona rağmen 20 saati geride bıraktım, oyun güzel fakat eleştireceğim çok nokta var.

PS tarafına odaklanıp PC'yi takmassalar olacağı bu. Ona rağmen 20 saati geride bıraktım, oyun güzel fakat eleştireceğim çok nokta var.
Ben aşırı beğendim oyunu fps olarak yüksek öneriyor ve grafikler de çok iyi 120 fps alabiliyorum fakat 60 ve altına düşünce ani olarak insanın canını sıkıyor.

Ben aşırı beğendim oyunu fps olarak yüksek öneriyor ve grafikler de çok iyi 120 fps alabiliyorum fakat 60 ve altına düşünce ani olarak insanın canını sıkıyor.
Hogwarts içinde 45'e düştüğü bile oluyor benim, seninki 3060 gücünde sende 60 düşmesi de saçma, düzeltirseler güzel olur. Oyun eğlenceli yine de eleştirilmesi gerek. Mesela yan görevler sıkıcı, git onu yap, şunu yap vs. Açık dünyası hiç çeşitli değil. NPC'ler yeterli şekilde tasarlanmamış, büyü atınca falan tepki vermiyorlar. Karakter mimiklerini de doğru yapamamışlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,220,313
Üyeler
197,864
Son üye
yetimhanekundacisi45
Geri