Yardım Ram slotuna sığmayan RAM

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Hocam RAM yamulabilir ve yahut kırılabilir riski alıyorsanız bilemem. İşlemcinin üstündeki stok soğutucu ise belki biraz yamuk takılmış olabilir.
Kardo soğutucuyu nasıl yamuk takmış olabilirim ki zaten vidalarını çapraz sıktım yamuk taktığımı düşünüyorum ya

Kulakçığı kaldır kanka

Kardo soğutucuyu nasıl yamuk takmış olabilirim ki zaten vidalarını çapraz sıktım yamuk taktığımı düşünüyorum ya
Hocam bir kere bir arkadaşımın başına geldividayı tam sıkmamıştı yüzden soğutucu yamuk durmuştu ve rami zorlamıştı.

Aynı olay d41 ramlerimde olacak gibi single kit şuan fakat dediğiniz gibi 1600af stok soğutucusu biraz tombul yanlardan sığmayacak gibi gözüküyor çözümü nasıl buldunuz söylerseniz sevinirim

Aynı olay d41 ramlerimde olacak gibi single kit şuan fakat dediğiniz gibi 1600af stok soğutucusu biraz tombul yanlardan sığmayacak gibi gözüküyor çözümü nasıl buldunuz söylerseniz sevinirim
Kardo bende öyle sığmayacak diye düşünüyordum ama şu anda 2x8 xpg d60g RAM var sıkını çıkmadı şu anlık sığdı yani

Bahsetmiş olduğunuz RAM'in soğutucusu Normal Ramlerin soğutucularında biraz büyük duruyor gibi. Ondan Ram'lerin kasılması normal. İlerleyen zamanlarda sorun çıkartır mı bilemem. Sıcak havayla birlikte zamanla yamulabilir.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri