MSI aşığıyimm
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,163
Yok ya M52 kullanıyordum Note 10 Proya geçtim çok daha memnunumXiaomi yi görmediniz siz![]()
Yok ya M52 kullanıyordum Note 10 Proya geçtim çok daha memnunumXiaomi yi görmediniz siz![]()
poco serisinde çok konu açılıyor birsürü hemde çok sorunlu bir alt marka mı desem, marka mı desem bilemedim
Poco x3 pro kullanıyorum tavsiye etmem yazılım tarafında çok berbat gidip Samsung alsaydın keşke diyorum
google tabanlı olması kötü mü oluyor pek bir bilgim yokTelefon gelir gelmez ilk gün ilk saat içinde mi.store dan aldım ve ilk deneyimim şu şekilde;
- MIUI 14.0.1.0 Global sürüm ile geldi ama güncelleme gelse daha iyi olur.
- Flow Amoled (yeni bir şey) var ve 10 bit renk teknolojisine sahip (çok iyi)
- İşlemcisi keşke bir tık üst olsaydı ama şuan ki 778G (iş görüyor)
- Kamerasında maks zoom 10x oluyor ve kamerasının çok aham şaham olduğunu söyleyemeyeceğim ayrıca çok fonksiyonlu özelliği yok. Mesela video çekerken kamerayı değiştiremiyorsun vs. vs. ama gündelik bazda işini görecek seviyede ve 108MP'lik bir kamerası var.
- Oyun ve performans konusunda gayet iyi ve işimi çok iyi görüyor şuanlık.
- Şarj derdi asla yok (67W Fast Şarj)
- Tasarımı ve ergonomisi çok iyi.
- Arama ve Mesaj uygulaması Google tabanlı![]()
Kötü değil ama kendi uyglamasıyla olsa daha iyi olurdu açıkçası.google tabanlı olması kötü mü oluyor pek bir bilgim yok
O son madde Endonezya, Çin gibi bazı ROM'lar için geçerli değil.Telefon gelir gelmez ilk gün ilk saat içinde mi.store dan aldım ve ilk deneyimim şu şekilde;
- MIUI 14.0.1.0 Global sürüm ile geldi ama güncelleme gelse daha iyi olur.
- Flow Amoled (yeni bir şey) var ve 10 bit renk teknolojisine sahip (çok iyi)
- İşlemcisi keşke bir tık üst olsaydı ama şuan ki 778G (iş görüyor)
- Kamerasında maks zoom 10x oluyor ve kamerasının çok aham şaham olduğunu söyleyemeyeceğim ayrıca çok fonksiyonlu özelliği yok. Mesela video çekerken kamerayı değiştiremiyorsun vs. vs. ama gündelik bazda işini görecek seviyede ve 108MP'lik bir kamerası var.
- Oyun ve performans konusunda gayet iyi ve işimi çok iyi görüyor şuanlık.
- Şarj derdi asla yok (67W Fast Şarj)
- Tasarımı ve ergonomisi çok iyi.
- Arama ve Mesaj uygulaması Google tabanlı![]()
ROM yüklemeyi düşündüm ama IMEI ye felan bir şey olur diye tırsıyorum.O son madde Endonezya, Çin gibi bazı ROM'lar için geçerli değil.