Hcm vozol kullanıorum 300 400 civarı biseye almıştım şarj edilior tekrar kullanabiliorsun ama bozulma ihtimali de var çok sık kullanmazsanızmax 600 700 TL ye alabileceğim en kaliteli elektronik sigara hangisidir ?
not= Güvenilir web site önerisi de alabilirimm.
Koko prime kullaniyorummax 600 700 TL ye alabileceğim en kaliteli elektronik sigara hangisidir ?
not= Güvenilir web site önerisi de alabilirimm.
nasıl memnun musun ustamKoko prime kullaniyorum
memnunum birine daha tavsiye ettim forumda oda memnunnasıl memnun musun ustam
Şarj edilmesi tekrar kullanıldığı anlamına gelmiyor likitini değiştirmen gerek. Yoksa likit bittikten sonra şarj etsen de yanık tadından başka bir şey alamazsın içerisindeki batarya kendi puff limitini karşılayamadığı için şajlı o ürünler.Hcm vozol kullanıorum 300 400 civarı biseye almıştım şarj edilior tekrar kullanabiliorsun ama bozulma ihtimali de var çok sık kullanmazsanız
İyidir ancak Vozol 6000 olanları öneririm ben. Elflerde likit süngerinin direkt yanına konullanmış batarya silindir şeklinde likit süngeri dediğim yer ise küçük ancak dediğim modelde likit süngeri tam ürün boyutunda geniş, batarya kısmını da sünger bölmesinin altına konuşlanmış. Likitini doldurması daha az zahmetli.elf bar nasıl bilen varmı?
Hee bende diyorum tadı nie böle .dŞarj edilmesi tekrar kullanıldığı anlamına gelmiyor likitini değiştirmen gerek. Yoksa likit bittikten sonra şarj etsen de yanık tadından başka bir şey alamazsın içerisindeki batarya kendi puff limitini karşılayamadığı için şajlı o
YouTube'a Vozol likit değişimi yazarak videolarına bakabilirsin detaylı anlatımlar var. Likiti yokken çokta çekmeni önermem.Hee bende diyorum tadı nie böle .d
Bizim bi abi var web sitesinde pahalı bunlar gidip Tütüncülerden al daha uygun diye bi tavsiye verdi, mantıklı gibimemnunum birine daha tavsiye ettim forumda oda memnun
Dogubank yada kadikoye gidebilirsin ist iseBizim bi abi var web sitesinde pahalı bunlar gidip Tütüncülerden al daha uygun diye bi tavsiye verdi, mantıklı gibi
Ben sigara içmiyorum ve nikotinsiz likitle kullanmak istiyorum. Buna uyumlu mu ?Koko prime kullaniyorum