Bu elektronik sigara alınır mı ?

geldi üstat hocam yukarıda ki cihazın pili değişmediği için vazgeçtim gs modelini almayı düşünüyorum ne dersin ?
Gayet alınabilir bir cihaz vaporesoo ve voopoo bu işin vakkosudur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

smok nord 5 kullandım uzun sure . tavsıye etmem cıgerlerıme cok zarar verdı ıcmeyın.
likit olarak ne kullandınız nikotin oranı neydi pg vg oranı neydi hangi marka vg hangi marka pg hangi marka nikotin vardı. hangi watta kaç ohm ile kullandınız? Hepsi bir etken dilersen yardımcı olabilirim

alınır bende de var görünüşü bu kadar güzel değil sbu daha güzel hoşuma gitti şimdi gidip alıcam.

Tırnak içinde "Daha zararlı" olduğuna dair kanıtınız var mı hocam? Puffları es geçiyorum bu arada?
Isıtılarak buharlaştırılmış ürünleri çekiyorsun içine, tepkime vs olayları yaşanması olası.
Kaçak alkol misali nereden hangi sıvı likiti aldığın da önemli. Hangisine güvenebilirsin?
Tercih meselesi. Son zamanlarda yapılan araştırmalardan denk geldiğim haberler bu tür ürünlerin daha zararlı olduğu yönünde. Uzun vadeli zararlarını gözlemlemek şu an tabi ki mümkün değil, bunun için yeterli zaman geçmedi.
Bunu da geçtim hangisi daha zararlı kıyasına girmeye bile gerek yok bence, ikisi de zararlı sonuçta.

Isıtılarak buharlaştırılmış ürünleri çekiyorsun içine, tepkime vs olayları yaşanması olası.
Kaçak alkol misali nereden hangi sıvı likiti aldığın da önemli. Hangisine güvenebilirsin?
Tercih meselesi. Son zamanlarda yapılan araştırmalardan denk geldiğim haberler bu tür ürünlerin daha zararlı olduğu yönünde. Uzun vadeli zararlarını gözlemlemek şu an tabi ki mümkün değil, bunun için yeterli zaman geçmedi.
Bunu da geçtim hangisi daha zararlı kıyasına girmeye bile gerek yok bence, ikisi de zararlı sonuçta.
1-Elektronik sigarada tütün yanmadığı için katran, karbonmonoksit gibi binlerce zararlı yanma ürünü ortaya çıkmaz. Dolayısıyla duman değil buhar olarak adlandırılır. Duman oluşması için yanma olayının gerçekleşmesi gerekir.

2- Elektronik sigara likiti temelde 4 maddeden oluşur;
-Vegetable Glycerin(Bitkisel bazlı)
-Propilen Glikol (C₃H₈O₂)
-Nikotin (Temelde doyumu sağlayan aslında içeriğin en zararlı maddesi bağımlılığı sağlayan bileşen)
-Aroma
Sigarada 7.000’in üzerinde kimyasal bulunur. Bu kimyasalların ciddi miktarının(70) ise kanserojen olduğu kanıtlanmıştır. Bazıları;
-Katran (Tar), Benzen, Formaldehit, Arsenik, Polonyum-210 vs.

3- Tedarik konusu tamamen insanın kendisine ne kadar değer verdiğiyle alakalıdır. Benim tedariğini sağladığım yerler VG/PG' nin(Likitin ham maddesi) ihracatını tamamen faturalı bir şekilde yapıyorlar. Kanıtları da son kullanıcılarla paylaşıyorlar. Direkt Wilmar, Chemnovatic, Merck, Sigma Aldrich gibi firmalarla birebir temastalar. Aynı mevzu aroma içinde geçerli (Flavour Express, Capella, Flavour West vs.)

4-Araştırma süresi hakkında doğru söylüyorsunuz fakat genel çerçeve itibarıyla bence hangisinin daha zararlı olduğu çok belli oluyor.

5-Son dediğinizde de kesinlikle haklısınız. Bu cihazları sigarayı hiç kullanmamış bireylerin kullanması tamamen aptallık. Buradaki temel amaç, elektronik sigarayı, normal sigarayı bırakmak için bir basamak veya destek olarak görmektir. Başka bir amaca hizmet etmemelidir.

ben kendi irademle bırakmıştım.ilk 1 sene çok zor geçiyor.rüyalarına bile giriyor.rüyanda şeytan sana zorla ikram ediyor içmek istemiyorum diyorsun illaki içtirene kadar uğraşıyor. elektronik sigara yerine kuruyemiş,meyve vs. tükeritrsen sigarasızlığını unutabiliyorsun.

Bunlara bulaşacağına illa da zararlı bi alışkanlık edinecek isen git edebinle normal sigara içmeye devam et. Emin ol daha az zararlı.
Heveslendiğiniz şeylere gerçekten akıl sır erdirmekte zorlanıyorum.

Hayret, gereksiz gereksiz şu yazılana muhalefet eden olmamış. Çok enteresan...

Kullanmayın be kardeşim hakkaten. Ama kullanacaksanız da, bütçeniz doğrultusunda en pahalısını almaya çalışın.

adanaya yolunuz düşerse direk satan bölge söyleyebilirm doğrudan kişi değil direk her tür mağaza 30 40 tane ve ürünü bulabilirsiniz bütçe arttırıp biraz daha iyi bir şey almak isterseniz kit almanızı öneririm genel olarak yanında yedek coil parçaları da gelir bunun avantajı aniden yanarsa bir yere gitmeye kalmadan değişim yapabilmeniz. eğer nargile içiyorsanız likit konusunda tek diyebileceğim şey 3ml lik nikotin içeren likitler alın diğerleri ilk aşamalarda nargiledeki boğulma gibi yapar yani üfleyip havayı tahliye etmeyip içmiş gibi düşünün. kullanıpta memnun kaldığım 3 ürün şunlar smok nord5 , voopo argus pro , sizin markadan da zero modelini kullandım sorun ve likit kaçması yaşamadım. sizin önerdiğiniz üründe güzele benziyor likit kaçırır mı bilmem ama marka baya popüler. kesinlikle smok ipx80 önermem likit kaçırır ve eskide kaldı, ama baya dayanıklıdır hakkını yiyemem. şahsen bende ağır ve kaba duran elektronikleri severim hem ele iyi oturur ve ne olduğunu hissettirir kaliteli gelir, tak çıkar batarya iyi özellik ancak dikkat edin sabit bataryalara nazaran daha hassastır oturtturduğu yerden akım çekilir çünkü, direk sabitler genel olarak sabit akımlı kablolarla geçer ki bu değişen dandiktir patlar değil ( zaten önceden elektronik bataryası şişerek kendini belli eder ) sadece düzenli kullanım gerektirir üst modeller ve firmalar aştı zaten o işi. siteler türkiye yasalarından dolayı gözükmez pek ve son saniye almaktan vazgeçtiğim çok nikotin ürünü oluyor eğer almaya kararlıysanız bu modeli online çözmeye çalışın ama fiziksel her daim iyidir, hem aldığınız yer size tamir imkanı da verir vermezse bile en azından nereye götürüp nereden bunları temin edeceğinizi öğrenirsiniz uğraşmak istemezseniz en yaygın 3 modelden birini alın elektronikte pek pişman etmez tatmin eder ama zevk işi işte nokta atışı zevkler ve istekler üzerine bu durumlar. aynı yolun yolcusu anlıyor bunları kullananın, evet alkol ve nikotin kimseye övmem aksine başlayana nasihat veririm. bağımlı değilim ve sağlık testlerimi de yaptırırım bu yüzden tavsiye etmesemde bağımlı olmasamda zevk ve hobi bu işler , balık tutmak kamp yapmak maç oynamak ne ise bu işlerde bana öyle gelir. geçen yıl çoğu modeli alırdınız 3k ya ama dolar bazlı satış yapar çoğu firma o yüzden biraz esnek olmanızı tavsiye ederim sonuçta 1 kere alıyorsunuz. resmi garanti olmaz ama coğu aksam yapılabilir ve eğer yakmaz iseniz 6 ayda bir pamuk değiştirirsiniz olur biter arada dişarda ihtiyaç duyduğunuz olursa. aynı nargile gibi fazla hızlı çekmezseniz pamuk likiti emer enerji de likiti yakar aksi halde likit pamuğa geçmeden pamuğu yakar ve coil değişirsiniz, pamuk pek pahalı değil çıkarıp yenisini siz bile takarsınız. bende sizle aynı mantık elektronik kullandım ve cıkardığım sonuç şu nargile ile birlikte içerseniz ciğere suyu atması için yeterli boşluğu vermediğinzden boğazda tabiri caiz ise balgam oluşumu ve kondisyon eksikliği yapabilir bu yüzden sık sık yad aynı zaman dilimlerinde kullanmamaya özen gösterin, birde nargile gibi fresh beklemeyin çok yakın ama direk sıcakla ısınıp buharlaşan bir madde benim bazen dişimi bile deli gibi ısındırdığını bilirim o yüzden sık kullanmayın ve ani çekmeyin aynı anda da kullanmayın yeterli.
Çok çok teşekkür ederim bilgi için dediğim gibi sigarada kullanıyorum alkol de. Arada kullanırım. Şimdilik gs modeli ile araştırdığım göre akıtma sorunu yokmuş. Sigarayı ömür boyu kullanırım ama. Bu cihazları öyle kullanmayı düşünmüyorum. Kullandıktan sonra ilerleyen zamanlarda belli olur. Teşekkürler.

alınır bende de var görünüşü bu kadar güzel değil sbu daha güzel hoşuma gitti şimdi gidip alıcam.
Bende gs olan modelini alacağım g modelinde malesef pil değişmiyor. Boyut olarak sadece biraz büyük ve pil değiştiği için gs modele yönelicem.

gerçek sigara iç bundan daha sağlıklı
Sigarayı uzun süre yaş 40 50 oldun gene içerim ama bu ürünleri aldığımızda bu kadar kullancam kafasında deyilim. Belki 2 yada 3 ay içerisinde geri satacağım. Belli olmaz denemekten zarar gelmez.

Çok çok teşekkür ederim bilgi için dediğim gibi sigarada kullanıyorum alkol de. Arada kullanırım. Şimdilik gs modeli ile araştırdığım göre akıtma sorunu yokmuş. Sigarayı ömür boyu kullanırım ama. Bu cihazları öyle kullanmayı düşünmüyorum. Kullandıktan sonra ilerleyen zamanlarda belli olur. Teşekkürler.

Bende gs olan modelini alacağım g modelinde malesef pil değişmiyor. Boyut olarak sadece biraz büyük ve pil değiştiği için gs modele yönelicem.

Sigarayı uzun süre yaş 40 50 oldun gene içerim ama bu ürünleri aldığımızda bu kadar kullancam kafasında deyilim. Belki 2 yada 3 ay içerisinde geri satacağım. Belli olmaz denemekten zarar gelmez.
ağır metal çekiyorsun sürekli ciğerleri buharla dolduruyorsun su birikiyor ölüm tehlikesi yaratıyor

ağır metal çekiyorsun sürekli ciğerleri buharla dolduruyorsun su birikiyor ölüm tehlikesi yaratıyor
haftada yada ayda yanlış hatırlıyor olabilirm 1 kredi kartı kadar plastik yiyorsun kanser yapan , tabi zararlıdır içmeyin ama zaten içenlerde kendine ne kadar zarar verdiğinin birinci elden deneyimliyorlar. ki mesela şahsen ben kolayla karaciğerime zarar vereceğime alkolle veririm evet daha zararlı ama madem bilerek kullanıyorum 2 sini de değsin bari.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,085
Üyeler
183,058
Son üye
Thups
Geri