Elektronik Sigara Önerisi

em1nadgzl

80+
Reaksiyon skoru
8
max 600 700 tl ye alabileceğim en kaliteli elektronik sigara hangisidir ?
not= Güvenilir web site önerisi de alabilirimm.

max 600 700 TL ye alabileceğim en kaliteli elektronik sigara hangisidir ?
not= Güvenilir web site önerisi de alabilirimm.
Hcm vozol kullanıorum 300 400 civarı biseye almıştım şarj edilior tekrar kullanabiliorsun ama bozulma ihtimali de var çok sık kullanmazsanız

elf bar nasıl bilen varmı?

Hcm vozol kullanıorum 300 400 civarı biseye almıştım şarj edilior tekrar kullanabiliorsun ama bozulma ihtimali de var çok sık kullanmazsanız
Şarj edilmesi tekrar kullanıldığı anlamına gelmiyor likitini değiştirmen gerek. Yoksa likit bittikten sonra şarj etsen de yanık tadından başka bir şey alamazsın içerisindeki batarya kendi puff limitini karşılayamadığı için şajlı o ürünler.

elf bar nasıl bilen varmı?
İyidir ancak Vozol 6000 olanları öneririm ben. Elflerde likit süngerinin direkt yanına konullanmış batarya silindir şeklinde likit süngeri dediğim yer ise küçük ancak dediğim modelde likit süngeri tam ürün boyutunda geniş, batarya kısmını da sünger bölmesinin altına konuşlanmış. Likitini doldurması daha az zahmetli.

Şarj edilmesi tekrar kullanıldığı anlamına gelmiyor likitini değiştirmen gerek. Yoksa likit bittikten sonra şarj etsen de yanık tadından başka bir şey alamazsın içerisindeki batarya kendi puff limitini karşılayamadığı için şajlı o
Hee bende diyorum tadı nie böle .d

Geri