- Konu Sahibi Konu Sahibi
3200 3300Bütçen nedir?
3200 3300Bütçen nedir?
Uygun yok mu bunlardanAlabiliyorsan bunu al:
![]()
Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo G24-20 66CFGAC1TK 23.8" 0.5 ms FreeSync Premium IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Daha
Uygun yok mu bunlardan
Valla bu fiyatta daha iyisi yok,VA panel alınmaz.Daha
Uygun yok mu bunlardan
VA panel alinir butce yetmiyorsa her VA panelde ghosting olacak diye birsey yok. Ayrica daha uygunu var yukari cikarsan gorursun.Valla bu fiyatta daha iyisi yok,VA panel alınmaz.
Cepte Şok | Uygun Fiyatlı Online Market Alışverişi
ŞOK marketler zinciri olarak günlük ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Uygun fiyatlar, kaliteli ürünler ve geniş ürün yelpazesi için hemen tıklayın.www.sokmarket.com.tr
Bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntı olur mu ips de sıkıntı çıkar miVA panellerde ghosting çok oluyor.
IPS alırsan ghosting çok olmaz ideal. IPS al kesinliklr.Bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntı olur mu ips de sıkıntı çıkar mi
Olmaz hocam niye sikinti olsun? IPS zaten en kaliteli panel ghosting olma ihtimali yok dnecek kadar az...Bende almayı düşünüyorum herhangi bi sıkıntı olur mu ips de sıkıntı çıkar mi
200TL farkla IPS varken VA alınmaz, bütçesi çok düşük olsaydı VA alınabilirdi.VA panel alinir butce yetmiyorsa her VA panelde ghosting olacak diye birsey yok. Ayrica daha uygunu var yukari cikarsan gorursun.
Olmaz hocam niye sikinti olsun? IPS zaten en kaliteli panel ghosting olma ihtimali yok dnecek kadar az...
Peki şoktan alsam bi sıkıntı olur muIPS alırsan ghosting çok olmaz ideal. IPS al kesinliklr.
En ucuz yerden al.Peki şoktan alsam bi sıkıntı olur mu