36200TL'YE 4070Tİ 7600X SİSTEM TOPLADIM

Kürşat Bey

80+ Titanium
Reaksiyon skoru
16,044
Vatandan ve böyle bir sistem topladım ihtiyacı olan baksın bence bu arada kasa power da yeterli merak etmeyin 😁 kafanıza göre de istediğiniz parçayı bütçenize göre değişebilirsiniz

Vatana pahalı pahalı diyoruzda iyi fiyata sistemler falan çıkartıyorlar pahalı değil parçalar

Vatandan ve böyle bir sistem topladım ihtiyacı olan baksın bence bu arada kasa power da yeterli merak etmeyin 😁 kafanıza göre de istediğiniz parçayı bütçenize göre değişebilirsiniz

5600 beslese çekerdim ekran kartını

özellikle ddr5 te gigabyte anakart tavsiye etmem her ne kadar fiyat farkı olsa da asus vs almayı tercih ederim aradaki fiyat farkı boşuna değil.

1 hafta önce "vatandan pc topladım" deseydin iyi bi söverdim de şimdi iyi olmuş baya.Şu vatanın sürpriz indirimlerine bayılıyorum.

Cidden çiçek gibi sistem olmuş eline sağlık
Eyw knka valla çok beğendim ben şahsen içime sindi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

özellikle ddr5 te gigabyte anakart tavsiye etmem her ne kadar fiyat farkı olsa da asus vs almayı tercih ederim aradaki fiyat farkı boşuna değil.
Dedim zaten bütçenize uygun esneme yapabilirsiniz ben en Uygun fiyatla yapmaya çalıştım

Sadece ssdnin 500gb olması üzdü.650W da yetiyor mu ki?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,753
Üyeler
185,947
Son üye
ardakeenJ
Geri