36200TL'YE 4070Tİ 7600X SİSTEM TOPLADIM

özellikle ddr5 te gigabyte anakart tavsiye etmem her ne kadar fiyat farkı olsa da asus vs almayı tercih ederim aradaki fiyat farkı boşuna değil.
Bazı modeller için boşu boşuna. AM5 Soket zaten hemen hemen her anakart iş görücek seviyede iki markanın da kendince iyi anakartları var her zamanki gibi model bazlı bakmak lazım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD Sırıtmış bu arada bu sisteme. KC3000 / Legend 960 MAX falan ideal

Vatandan ve böyle bir sistem topladım ihtiyacı olan baksın bence bu arada kasa power da yeterli merak etmeyin 😁 kafanıza göre de istediğiniz parçayı bütçenize göre değişebilirsiniz

Şey knk biraz borç verecenmi çıtayı yükseltmek istiyorumda :)

Vatandan ve böyle bir sistem topladım ihtiyacı olan baksın bence bu arada kasa power da yeterli merak etmeyin 😁 kafanıza göre de istediğiniz parçayı bütçenize göre değişebilirsiniz

Al sata gider mi 😂😂😂

Bazı modeller için boşu boşuna. AM5 Soket zaten hemen hemen her anakart iş görücek seviyede iki markanın da kendince iyi anakartları var her zamanki gibi model bazlı bakmak lazım yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD Sırıtmış bu arada bu sisteme. KC3000 / Legend 960 MAX falan ideal
benim genel tecrübem gigabyte anakartlar sebepsiz yere ram seçme veya sebebini çözmesi çok zor hatalar verebiliyorlar o yüzen ekran kartları fena değil ama gigabyte anakarta çok sıcak bakmıyorum.

bu bütçeye 512 gb ssd yakışmamış gibi onun dışında güzel sistem olmuş kasa ve psu o fiyatı hak ediyormu pek emin değilim sadece indirimde olmasına rağmen

Geri