🔥İndirim Ren Kitap İndirimleri

mandog

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,272

Üstteki link çalışmaz ise alttaki kitapın başlığında yazan ren kitaba tıkladığınızda sayfa açılır. 9.90 a satılan kitaplar çıtır çerez kitaplar 50-120 sayfa arasında değişiyor. Günlük olarqk oku bitir şeklinde. Kitapların kapağında kara kara şekiller olabiliyor ama kalitesi fiyatına göre çok iyi bence tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Bu yayınevinin çevirileri nasıl? İyi diyen var, kötü diyen var. Çok kararsız kalıyorum.

Bu yayınevinin çevirileri nasıl? İyi diyen var, kötü diyen var. Çok kararsız kalıyorum.
Türkçe olarak aldıklarımda orijinallerini bilmediğim için de olabilir ama yeterliydi. Az önce aldıklarımda ingilizce olanları aldım bakalım

Genelde yorum yapanların hiçbiri kitabı okumuş olmuyor. Çok can sıkıcı. Adam kitap düzgün gelmişse, sağında solunda deforme yoksa, 5 yıldızı basıyor. Keşke okuyup ona göre yorum yapsalar.

Üstteki link çalışmaz ise alttaki kitapın başlığında yazan ren kitaba tıkladığınızda sayfa açılır. 9.90 a satılan kitaplar çıtır çerez kitaplar 50-120 sayfa arasında değişiyor. Günlük olarqk oku bitir şeklinde. Kitapların kapağında kara kara şekiller olabiliyor ama kalitesi fiyatına göre çok iyi bence tavsiye ederim
Çıtır çerez derken batiracaksin beni be :D

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1677788058041.png

Geri