Düşünce Özgürlüğü ve Kulüplere Pranga

Reaksiyon skoru
149
Hakaret etmiyoruz küfür etmiyoruz sadece fikrimizi söylüyoruz. Siyaset her yerde olan bir şey. Halk istediği yerde siyaset yapar kimse de karışamaz. Hükümet istifa diyen halkı devlet düşmanı ilan edenler olayların önünü almayınca kulüpler birliğine açıklama yaptırıp tüm kulüpleri açıklamayı rtlemek zorunda bıraktırmış. Demokrasiden ve ifade özgürlüğünden bu kadar korkan başka kimseler var mıdır acaba? Seyircisiz lig bile gündeme alınmış tff ve kulüpler birliği görüşme yapıyormuş. Bu işin sonu nereye gidecek acaba

düşünce özgürlüğü diye bir şey şuan ülkede yok zaten
bir insana bugün şıksın desen gelir bıçaklar insanlarda güven yok artık

Son kale Galatasaray☝️
hocam Galatasaray kimsenin kuyruğuna basmadı henüz ama gs de atacak o rtyi muhtemelen. Atıp atmaması önemli değil zaten asıl duruş Samiyendeki maçta gösterilecek. Gerekli tezahürat yapılmalı. Yönetimler çok umurumda değil önemli olan tarafatarlar. Hiçbir kulübümüzde omurgalı yönetici yok maalesef. Tüm tribünler gerekli tepkiyi koymaları gerek. O tepkiler koyulmasın diye her şey yapılıyor. Eksiden üstü kapalı yapılıyordu bu tarz işler artık göz göre göre konuşursanız kafanıza vururuz deniyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maalesef doğru. hiçbir dönemde insanların bu kadar bastırıldığı sindirildiği olmamıştı. artık iş bambaşka boyutlara ulaştı. hakkını savunmak suç oldu

kız erkek fark etmiyor ülke anormal kimsenin psikolojisi normal değil ben nüfusu az olan köy diyebileceğimiz bir şehirde doğdum sosyalleşirsin turistler gelir konuşursun ama şu son 2-3 yıldır kimse ile konuşasım gelmiyor nüfusu ve haliyle çok fazla keko barındıran bir şehire taşındım (sakarya)

daha bu gün kekonun biri normal yolunda bisikleti ile evine giden bir arkadaşıma ne bakıyorsun sorunmu var diyerek kavga başlattı hiç anlam veremiyorum ne kadar ırkçı ayrımcı derseniz diyin umrumda değil çingeneye benzeyen çingene gibi giyinen renkli absürt kıyafetler ve keko gibi giyim kuşamı olanlara dikkat edilmesi lazım sayıları çok fazla artmaya başladı eskiden bu kadar değillerdi

bu da üşkenin refah seviywsinin düştüğünün göstergesidir eğitim öğretim b*k gibi olunca sigaraya alkole uyuşturucu maddelerin girdiği ortamlar olur ise bu tip türemelerin yaygınlaşması gayet normal

şimdide sanal kekolar var heryerde 5-10 TL'ye data panel alıp milletin tc sine falan bakıyorlar kendilerini hacker falan zannediyorlar garip tiplemeler

Son düzenleme:
kız erkek fark etmiyor ülke anormal kimsenin psikolojisi normal değil ben nüfusu az olan köy diyebileceğimiz bir şehirde doğdum sosyalleşirsin turistler gelir konuşursun ama şu son 2-3 yıldır kimse ile konuşasım gelmiyor nüfusu ve haliyle çok fazla keko barındıran bir şehire taşındım (sakarya)

daha bu gün kekonun biri normal yolunda bisikleti ile evine giden bir arkadaşıma ne bakıyorsun sorunmu var diyerek kavga başlattı hiç anlam veremiyorum ne kadar ırkçı ayrımcı derseniz diyin umrumda değil çingeneye benzeyen çingene gibi giyinen renkli absürt kıyafetler ve keko gibi giyim kuşamı olanlara dikkat edilmesi lazım sayıları çok fazla artmaya başladı eskiden bu kadar değillerdi

bu da üşkenin refah seviywsinin düştüğünün göstergesidir eğitim öğretim b*k gibi olunca sigaraya alkole uyuşturucu maddelerin girdiği ortamlar olur ise bu tip türemelerin yaygınlaşması gayet normal

şimdide sanal kekolar var heryerde 5-10 TL'ye data alıp milletin tc sine falan bakıyorlar kendilerini hacker falan zannediyorlar garip tiplemeler
Adam haklı beyler.

Geri