Yeni AMD driverını indirmeye korkuyorum

23.2.2'den bahsediyorsan genel anlamda ciddi bir problem yaşamadım fakat ben dahil 5-6 kişi Valorant'ta fps droplarından şikayetçi. Önceki sürümlerde bir sorun yaşamadım fakat 23.2.2'den sonra valorantta droplar oluşmaya başladı belirteyim dedim.

İndirsem mi? Korkuyorum ama bir yandan güncellemem lazım.
yükledim ben yükldikten sonra valoranta girdim ve garip bi fps drop yiyordum ekran böyle 60fps oldu vs sonra ekranımı açıp kapadım sonra valoranttan çıkıp tekrardan girdim düzeldi şu anda sağlıklı çalışıyo

Hocam ben kullanıyorum rx 480 ile daha sıkıntı olmadı. Valorantta bazen şak diye fps düşüyor geri çıkıyor anlık. Şöyle diyim 200 fps alıyordum 90 oluyor sonra 160 180 200 geri geliyor. Birde sistem upgrade'den önce 230 fps alırken upgrade yaptığım halde fps 200 oldu. Bunun sebebini bilmiyorum çünkü hem windows hem valorant hemde ekran kartı driverine güncelleme geldi.

Sonuç
IMG_20230215_175257.jpg

Anlamadım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben kullanıyorum rx 480 ile daha sıkıntı olmadı. Valorantta bazen şak diye fps düşüyor geri çıkıyor anlık. Şöyle diyim 200 fps alıyordum 90 oluyor sonra 160 180 200 geri geliyor. Birde sistem upgrade'den önce 230 fps alırken upgrade yaptığım halde fps 200 oldu. Bunun sebebini bilmiyorum çünkü hem windows hem valorant hemde ekran kartı driverine güncelleme geldi.
Valorant oynamıyorum.

Valorant oynamıyorum.

23.2.2'den bahsediyorsan genel anlamda ciddi bir problem yaşamadım fakat ben dahil 5-6 kişi Valorant'ta fps droplarından şikayetçi. Önceki sürümlerde bir sorun yaşamadım fakat 23.2.2'den sonra valorantta droplar oluşmaya başladı belirteyim dedim.
eveett fps dropumun sebebi buymuş demek ki 22.11.2 de böyle bir şey yoktu bende diyorum noluyor arada donuyor anlık

Anlamadım.

Valorant oynamıyorum.

Valorant oynamıyorum.
Olabilir. Sorunlu demek istemiş arkadaş

Geri