- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,831
HB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.
1450 ye geldi hatta nays ile aldım iptal edilmezseİyi yapmışsın 2k çok zaten
kozmetik yazıyordu amaSorun yok 2 saatlik açıldı
Sepete atınca 2 saat yazıyordu ürünlerin altında
Bakalım hocam ya iptal olursa da sorun değil ne yapalımİptal ediyolar hocam ne yazıkki geçen defactoda yaşadık bence ümitlenmeyin bence
45 bin tllik iphonenin 35bin TL'ye gelmeyeceğini herkesin bilmesi lazım hepsiburada bu kadar dava geleceğini bile bile neden böyle bir reklam yapsın ?Olayın insanlıkla alakası yok. Bu durumun etkileşim kasmak için olmadığını nereden biliyorsun ? Hata ise ilk siparişte düzeltilmesi lazımdı. Koskoca hepsiburada bu.
Geçen defactoları direk iptal ettilerHB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.
Satici defactoydu ondaGeçen defactoları direk iptal ettiler
Ne alaka bilmesi lazım ? O zaman hepsiburada'da böyle bir hata yapmaması lazım. Bunu bilmesi lazımdı. Ben alsaydım ve iptal olsaydı malımı isterdim. Benim olmayanı değil hakkımı istiyorum çünkü.45 bin tllik iphonenin 35bin TL'ye gelmeyeceğini herkesin bilmesi lazım hepsiburada bu kadar dava geleceğini bile bile neden böyle bir reklam yapsın ?
Günaydn knkİşlemci soğutucusu yok mu şöyle güzel uygun fiyatlı?
Satıcısı farklıdır. HB satıcılı olanlarda gönderdikleri oluyor. Ben zamanında klavye ve kulaklık almıştım öyleGeçen defactoları direk iptal ettiler
Ben de öyle biliyorum. Genelde müşteri yanında iptal durumu hiç yaşamadım üstüne memnuniyetler yaşadımHB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.