oliveforge99
80+ Silver
Kanunda kozmetik ürünler diye bir şey yok. İptal olanlar başvursun
knk o 200 300 tl de olur şuan 5k 10klardan bahsediliyorBen de öyle biliyorum. Genelde müşteri yanında iptal durumu hiç yaşamadım üstüne memnuniyetler yaşadım
O kadarda değil hocam5500'e sanal kredi kartıyla telefon almıştım. İptal ederlerse siparişi geri verirler değil mi paradan da olmayalım.
Hocam acele söyleyinGünaydn knk
Doğru ama satıcı hb ben daha önceden böyle 1500 MSI low profil klavyeyi 500 TL almıştıkkozmetik yazıyordu ama
Reis online eğitimle hukuk mezunu olmuş herhalde.Kanunda kozmetik ürünler diye bir şey yok. İptal olanlar başvursun
Bunların satıcısı Hepsiburada idi hocam edince ediyor Hani birde bunlar ucuz ürünler bugün ki gibi değilSatıcısı farklıdır. HB satıcılı olanlarda gönderdikleri oluyor. Ben zamanında klavye ve kulaklık almıştım öyle
2 aydır hatalı indirim diye birçok siparişimi iptal ettiler black fridayden beri çoğu sipariş yanlış indirim denilerek iptal ediliyor.HB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.
Tek üründe olsaydı sorun büyük ihtimal mağdur etmezlerdi ama bütün site şuan %20 indirim oldu sıkıntı büyük iptal edeceklerDoğru ama satıcı hb ben daha önceden böyle 1500 MSI low profil klavyeyi 500 TL almıştık
Kaca geldi telefon?keşke iphone 11 yerine 4070 ti alsaydım ya
Sen 50 tane aldığın için iptal etmiş olmasınlarBunların satıcısı Hepsiburada idi hocam edince ediyor Hani birde bunlar ucuz ürünler bugün ki gibi değil
Alıntıyı görüntüle