SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Geçen yıl bu zamanlar denebilir150 çokmuş ahaha
Hocam o klavye indirimi ne szaman oldu ya
Geçen yıl bu zamanlar denebilir150 çokmuş ahaha
Hocam o klavye indirimi ne szaman oldu ya
Mağaza mı açacaksın reis hey maşallahBunların satıcısı Hepsiburada idi hocam edince ediyor Hani birde bunlar ucuz ürünler bugün ki gibi değil
Alıntıyı görüntüle
Konu açarken detay verin bir şey anlaşılmıyor.Arkadaşlar sanırım yanlış girildi indirimler.
Kozmetik diyordu çünkü.
Alan kişiler THH başvurabilir
Ben 3 ay diyorumEn az 1 ay
knk anlamıyonuz şunların ne kadar zararı olcak en fazla 100 200 tl şuan 50klık iphone bile %20 satıldı o yüzden hepsi iptal olcakGeçen yıl bu zamanlar denebilir
Alıntıyı görüntüle
Olaylar olaylar ama iptal ediyorlar maalesefanasını satayım 1 saat foruma girmedim olaya bak
He evet ben iptal olmaz demiyorum ama olmayadabilirknk anlamıyonuz şunların ne kadar zararı olcak en fazla 100 200 TL şuan 50klık iphone bile %20 satıldı o yüzden hepsi iptal olcak
Hpde her şey %20 indirimle satıldı ama sadece kozmetik ürünlerindeydi konu bu iptal olcak yani her şeyKonu açarken detay verin bir şey anlaşılmıyor.
Paralar geç yatmıyor hocam hb iptali verince sistem otomatik iade yapıyor zaten ora rastgele bi market değilBence fazla bile uzun sürer çünkü hiç bir zaman kargoya verilmeyecek paralar geç yatacak