Bence şuan 5k üstüne bakıp iptal edeceklerİnşallah. Çok büyük bir indirim değildi zaten kaptığım
Bence şuan 5k üstüne bakıp iptal edeceklerİnşallah. Çok büyük bir indirim değildi zaten kaptığım
kanka sen arayıp sorma etme ben de öyle oldu morhipo gördüğüm çoğu kişiyi iptal etti sonra bi baktım reebokları gönderdiİnşallah. Çok büyük bir indirim değildi zaten kaptığım
PODSAKDKASKDJSABen tam şampuan alıyordum kozmetik indirimlerini görünce olan benim şampuan indirimine oldu
kinghton çok kötü değerler veriyor ya adata alsaydın keşkeBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
5kya bakmaz hepsiburadanın morhipodan iyi sistemi vardı şak diye hepsini ptal eder kupon yollarBence şuan 5k üstüne bakıp iptal edecekler
İptal olursa ben sana hediye edeyim kanks bu kadar masum olmanın bir ödülü olmalıBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
Sadece Win7 atmak için aldımkinghton çok kötü değerler veriyor ya adata alsaydın keşke
Benim 12.000 liralık roborock u verseydi o zamanHB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.
ahahahahİptal olursa ben sana hediye edeyim kanks bu kadar masum olmanın bir ödülü olmalı
ondabariz 0 eksik atmışlardıBenim 12.000 liralık roborock u verseydi o zaman
Hepsiburada = Hepsi iptalkral iptal olmazsa rahat 10k bırakır bu yatırım bana