Ses etme belki arada kaynarsınUlan 3k lık monitörü 2300e aldım diye seviniyordum oysaki
Ses etme belki arada kaynarsınUlan 3k lık monitörü 2300e aldım diye seviniyordum oysaki
S****r yavaş!!!!!! Yabancı değilim diyordur hahahahahahaHatayı yapan adam şuan ne yapıyor acaba
Knk aşağıya kazan dairesine götürüp ışığı kapatmışlardır ne olcakHatayı yapan adam şuan ne yapıyor acaba
zaten iptal etmeyin gidip aramayın da benim siparişim vardı diye sakince geri çekilip kahve yudumlayınSes etme belki arada kaynarsın
Kozmetik ürünlerinde %20 indirim yapılacakken tüm Hepsiburada ürünlerin de %20 oldu 100k lık üründe bile. Ben söylemesi ayıp 68 TL koskaca 68 TL usb sticki 55 TL ye aldımHiç bişey alamadım
Dedim ya 2-3k lık ürünlerde sorun etmiyecekler338143 numaralı Amd Ryzen 5 5500 3.6 GHz 6 Çekirdek 16MB Cache Am4 Soket 7nm İşlemci siparişinizde herhangi bir sorun olmadığını 28.02.2023 tarihinde kargoya verileceğini görüntülemekteyim.
Bu şekilde cevap verdi canlı destek alanlara hayırlı olsun
Merhametli adamKozmetik ürünlerinde %20 yapılacakken tüm Hepsiburada ürünlerin de %20 oldu 100k lık üründe bile. Ben söylemesi ayıp 68 TL koskaca 68 TL lik usb stick aldım 55 TL ye
Sen ne almıştın kral338143 numaralı Amd Ryzen 5 5500 3.6 GHz 6 Çekirdek 16MB Cache Am4 Soket 7nm İşlemci siparişinizde herhangi bir sorun olmadığını 28.02.2023 tarihinde kargoya verileceğini görüntülemekteyim.
Bu şekilde cevap verdi canlı destek alanlara hayırlı olsun
İptal edilmeyen çok olcak Ryzen 7 5800x3d alcaktık tam kapattılar sistemi 5900Tl ye kaç gündür 7knın altına düşsün diye bekledimGüzel bir reklam kampanyası yaptılar. Normalde hep forumda aktifimdir. Şansa bu sefer aktif olamadjm. Bi baktım indirim yağmuru. Dedim ne oluyor. Hb hatasıymış. :/
Üzgünüm arkadaşlar, eminim bir çoğu iptal olacak. Thh'lik bir durumda yok. Sepette kozmetik ürünleri diye ibare var. Hiçbir şey çıkaramazsınız. Ha arada iptal edilmeyenler kalırsa ne mutlu o alanlara.