serwintes
80+ Gold
hocam dağıtıma çıkan kargoyu bile çekiyor bunlar ürün gelene kadar hiçbir şey yapmamak lazımDedim ya 2-3k lık ürünlerde sorun etmiyecekler
hocam dağıtıma çıkan kargoyu bile çekiyor bunlar ürün gelene kadar hiçbir şey yapmamak lazımDedim ya 2-3k lık ürünlerde sorun etmiyecekler
Şampuan mı alacaksın kralEn azından normal indirimi geri getirselerde araya kaynamasa
Hocam az önce genel olarak bileşen sayfalarına baktım. Tüm Hepsiburada satıcılı ürünleri kaldırdıkları için her gün duran fiyatlar artık durmuyor. 4070ti zotac 23k, eagle 3060 10k vs. Vs.İptal edilmeyen çok olcak Ryzen 7 5800x3d alcaktık tam kapattılar sistemi 5900Tl ye kaç gündür 7knın altına düşsün diye bekledim
hacı şakir alacaktım anasınıŞampuan mı alacaksın kral
Bi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
Ustteki ney hocam
Lna ge*ciktirici sprey gözüküyo sil
hişşş bişi yok bişi yok bişi yokUstteki ney hocam
Çokta masum değilmişsin sjsjsjs
Yigidin mali meydanda olurLna ge*ciktirici sprey gözüküyo sil
O meydan bu meydan değil ki agaYigidin mali meydanda olur
Siz de sanırım avukatsınız? Borçlar kanunu madde 8 fıkra 2 ye göre Fiyatını göstererek mal sergilenmesi veya tarife, fiyat listesi ya da benzerlerinin gönderilmesi, aksi açıkça ve kolaylıkla anlaşılmadıkça öneri sayılır. Buna göre de satıcı ben kozmetik göstermiştim vs diyerek sözleşmeden dönme hakkına sahip değildir. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşününReis online eğitimle hukuk mezunu olmuş herhalde.
Hocam sen temizinden bize bir THH dilekçesi hazırlarsan on numara olurSiz de sanırım avukatsınız? Borçlar kanunu madde 8 fıkra 2 ye göre Fiyatını göstererek mal sergilenmesi veya tarife, fiyat listesi ya da benzerlerinin gönderilmesi, aksi açıkça ve kolaylıkla anlaşılmadıkça öneri sayılır. Buna göre de satıcı ben kozmetik göstermiştim vs diyerek sözleşmeden dönme hakkına sahip değildir. Tanımadığınız insanlar hakkında yorum yapmadan önce iki kere düşünün